Haberler

Maski'den Eğitime Özel Önem

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (MASKİ), hizmet kalitesini artırmak için düzenlediği kurum içi eğitimleri devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (MASKİ), hizmet kalitesini artırmak için düzenlediği kurum içi eğitimleri devam ediyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisalılara daha iyi hizmet sunabilmek için yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürlüğü Projeler Dairesi Başkanlığı, bünyesinde çalışan personellerin proje üretim sürecini hızlandıracak eğitim semineri düzenledi. Teknik Uzman Tolga Turhan tarafından verilen 18 saatlik Netcad eğitimi sayesinde, her türlü içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve atık su projesi en kısa sürede ve eksiksiz oluşturularak, proje sürecinin maliyetleri düşürülebilecek.

Eğitim semineri ile ilgili bilgiler veren Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak, "Bünyemizde çalışan arkadaşlarımız, almış oldukları eğitim ile her türlü içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve atık su projesini daha hızlı ve kontrollü bir biçimde üretebilecekler. Bu eğitimle birlikte içme suyu projelerimizde, küçük ölçekli isale hatlarından, daha karmaşık şebekelerle ilgili süreçlere kadar daha hızlı ve detaylı çözümler getirebileceğiz. Aynı şekilde kanalizasyon ve şebeke toplayıcı projelerinin çizimi, tasarımı, analizi ve modellemelerini tüm aşamalarıyla gerçekleştirebileceğiz. Yağmursuyu şebekeleri için de kapsamlı bir modelleme yaparak, drenaj havza alanlarına bağlı otomatik hesaplanan yağış sürelerine göre, olası yöntemlerle çözümler üreteceğiz. Böylelikle, proje oluşturma süreçlerimiz, maliyetin de büyük ölçüde düşürülmesine yardımcı olacak. Manisa'nın 17 ilçesine hizmet ulaştırırken, hizmet kalitemizi yükseltmek için bu tür eğitimlere özellikle önem veriyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title