Haberler

Masiad ve Matik'ten Cumhuriyet Bayramı Tenis Turnuvası

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Sanayici ve İşadamları Derneği(Masiad) ve Manavgat Tenis İhtisas Kulübü(Matik) Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası düzenliyor.29 Ekim'de yapılması planlanan turnuva ile ilgili MASİAD dernek merkezinde MATİK'i temsilen...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Sanayici ve İşadamları Derneği(Masiad) ve Manavgat Tenis İhtisas Kulübü(Matik) Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası düzenliyor.

29 Ekim'de yapılması planlanan turnuva ile ilgili MASİAD dernek merkezinde MATİK'i temsilen Ayşe Çetin Önal ve Özlem Senem Özden, MASİAD'ı temsilen Turgay Akar, Okan Akın, İbrahim Ünal, Aykut Kaya ve Ayhan Taş'ın katıldığı toplantı düzenlendi. Toplantıda İbrahim Ünal, Ayhan Taş, Aykut Kaya, Ayşe Çetin Önal ve Özlem Senem Özden'den oluşan Organizasyon Komitesi belirlendi. Komite adına açıklama yapan MASİAD Başkan Yardımcısı İbrahim Ünal, "Tenis sporu ilçemizde özellikle son yıllarda çok popüler bir spor dalı haline geldi.Yediden yetmişe her kesime hitap eden bir spor olması bu popülerliğini her geçen gün arttırmakta.Tenis aynı zamanda insanlara sosyal bir paylaşım ortamı sunmakta.Bu özelliklerinden dolayı MASİAD olarak çocuklarımızın da bu spora yönlendirilmesinin faydalı olacağı düşüncesindeyiz. Bu doğrultuda ilçemizde faaliyet gösteren Manavgat Tenis İhtisas Kulübü (MATİK) ile görüşerek birlikte bir tenis organizasyonu düzenlemeye karar verdik. Turnuvayı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda başlatmayı ve geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz" dedi.

MASİAD-MATİK Tenis Turnuvasının Erkekler: Master, 35+ ve Teşvik Kadınlar : Master ve Teşvik olmak üzere 5 kategoride yapılacağını belirten Ünal, "Turnuvada teşvik haricindeki kategori birincileri eşleriyle birlikte konaklamalı haftasonu tatil ödülü kazanırken Grup birinci ve ikincilerine kupa verilecek. Ayrıca Turnuva ödül töreni ve kokteylinde katılan tüm sporcular arasında yapılacak çekilişte çeşitli sürpriz hediyeler verilecek" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Manavgat 29 Ekim Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title