Haberler

    Martı

    Dünya klasikleri arasında yer alan Martı, Altkat Sanat uyarlaması ile Massk SAHNE'de çocuklarla buluşuyor.

    Dünya klasikleri arasında yer alan Martı, Altkat Sanat uyarlaması ile Massk SAHNE'de çocuklarla buluşuyor.

    " Jonathan Livingston, bir martı olarak yaşamındaki gerçek anlamı bulmaya çalışmaktadır. Sınırlandırılmış bedeniyle, aklıyla, sürüden dışlanmasıyla, yalnızlığıyla mücadele ederek, yetkin bir martıya dönüşmek için verdiği çaba onunki… Çalışma azmi, öğrenmeye olan açlığı, iyiliğe, yardımseverliğe ve paylaşmaya olan bağlılığı onu ayakta tutmuş, ulaşmak istediği noktaya gelmesini sağlamıştır.

    Richart Bach'ın yarattığı, giderek umutlarımızı yitirdiğimiz bir noktada yeniden Martı Jonathan Livingston'a kulak vermek, Martı'dan söz etmek, onun özgürlük arayışını göstermek çocuklarımıza yapacağımız en büyük iyilik olacaktır. Sadece çocuklar mı? Bu oyunu yetişkinler de izlemeli, buna ne kadar ihtiyacımız olduğunu göreceksiniz.

    Black-Light Theatre ülkemizde nadiren kullanılan bir tekniktir. Black-Light özel ışıklama ve ultraviyole renkler-boyalar kullanarak elde edilen bir görselliktir.  Martı oyununda ise aynı yöntem kullanılarak kuklalarla oluşmaktadır. Kukla oynatıcıların seyirci tarafından görünmediği bir biçim alarak martıların havada süzüldüğünü, güneşin doğuşunu görsel ve müzikle de destekleyerek izlenebilecektir."

    Altkat Sanat Tiyatrosu

    60 dakika

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Sarıyer

    Mekan : Massk Sahne

    Mekan Adresi : Maslak Mah. Akasya Sk. 2 T108 / 1

    Başlangıç Saati : 26.03.2017 14: 00: 00

    Bitiş Saati : 26.03.2017 16: 00: 00

    Kategori : Martı

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Jonathan Livingston Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title