Haberler

Marmaris'te Uyuşturucu Hap Operasyonu

Muğla’nın Marmaris İlçesinde Jandarma Kontrol Noktası’nda durdurulan bir yolcu minibüsünde bin 977 adet uyuşturucu hap ile 3 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Muğla'nın Marmaris İlçesinde Jandarma Kontrol Noktası'nda durdurulan bir yolcu minibüsünde bin 977 adet uyuşturucu hap ile 3 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 zanlı adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı Çetibeli Jandarma Kontrol Noktası'nda Muğla -Marmaris seferini yapan bir yolcu minibüsü rutin kimlik kontrolü için durduruldu. Minibüsteki yolculardan Ü.Ş'(26)nin sırt çantasında yapılan aramada 1977 adet ecstasy uyuşturucu hap ile 3 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlının ifadesi doğrultusunda soruşturmayı genişleten jandarma ekipleri, olayla ilgisi oldukları tespit edilen A.E. (28), H.E. (22) ve M.C.P. (27) de Gökova-Akyaka'da yakalayarak gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan dört zanlı, bugün adliyeye sevk edildi. Yakınları ise basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmaris Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title