Haberler

Marmaris'te Film Gibi Kaza

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kadın sürücülerin karıştığı trafik kazası film sahnelerini aratmadı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kadın sürücülerin karıştığı trafik kazası film sahnelerini aratmadı. Kaza yapan otomobillerden biri iki tekerlek üzerinde 50 metre gittikten sonra takla atarak durabildi. Her iki sürücüde şans eseri kazayı yara almadan atlattı.

Kaza, Eski Datça Yolu üzerinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Seçil Y'nin (35) kullandığı 48 SP 078 plakalı otomobil cadde üzerinde hareket halindeyken üç yol kavşağından çıkış yapmaya hazırlanan Seçil G'nin (34) kullandığı 48 P 0493 plakalı araca çarptı. Çarpmanın hızıyla yan dönen araç iki lastik üzerinde 50 metre kadar gittikten sonra takla atarak durabildi. Otomobilin 2 lastik üzerinde gittiğini gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı. Kazayı görenler 112 ve polise haber vererek kadın sürücüyü takla atan araçtan çıkararak kurtardı. Şans eseri her iki sürücünün de yara almadan atlattığı kazada,takla atan aracın sürücüsü Seçil Y'nin soğukkanlı bir şekilde takla atan otomobilinin fotoğrafını gülümseyerek çekmesi gözlerden kaçmadı.

Kaza nedeni ile Eski Datça Yolu bir saat trafiğe kapandı, araçların yoldan kaldırılmasıyla yol tekrar trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmaris Datça Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title