Haberler

Marmaris Gençlik'e Sağlık Sponsoru

Marmaris Yücelen Hastanesi, Marmaris Gençlik Spor Kulübünün sağlık sponsoru oldu.

Marmaris Yücelen Hastanesi, Marmaris Gençlik Spor Kulübünün sağlık sponsoru oldu.

Marmaris Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Deryal, Yücelen Hastaneleri Genel Koordinatörü Prof. Dr. Ayhan Özdemir ve Marmaris Yücelen Hastanesi Müdürü Galip Avşar tarafından Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nda basın toplantısı düzenlendi.

Hastane yetkililerine kulüplerinin hedeflerini anlattıklarını ve destek istediklerini belirten Deryal, sponsorluk anlaşması gereği hastanenin sporcularının sağlık kontrollerini ücretsiz yapacağını ve maçlarda ambulans ve sağlık ekibi bulunduracağını söyledi. Deryal, verilen desteklerin kulüplerinin doğru yolda ilerlediğinin bir göstergesi olduğunu kaydetti.

Hastanelerinin ilçede bir kamu kuruluşu gibi çalıştığına işaret eden Avşar ise "Gençlerimizin daha sağlıklı bir şekilde spor hayatlarını sürdürebilmeleri için elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi.

Marmarisli sporculara her türlü sağlık hizmetini severek vereceklerini dile getiren Özdemir de gençlere destek vermeyen ülkelerin "dalları kurumuş bir ağaç" olduğunu ve bu ülkelerin "yıkılmaya mahkum" kalacağını vurguladı. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Ayhan Özdemir Orhan Aydın Marmaris Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title