Haberler

Marmaris Bisiklet Yolu Hizmete Açıldı

Marmaris Belediyesi tarafından 6,5 milyon liraya mal olan 5,5 kilometrelik bisiklet yolu projesinin açılışı gerçekleştirildi.

Marmaris Belediyesi tarafından 6,5 milyon liraya mal olan 5,5 kilometrelik bisiklet yolu projesinin açılışı gerçekleştirildi. Etkinlikte başarılı 30 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Marmaris Belediyesi, Ocak ayında ilçenin Turban Mevkii'nden Kemal Elgin Bulvarı'na kadar olan kulvarda 5,5 kilometrelik "bisiklet yolu" projesi başlattı. 105 günde çift şeritli parke döşeme araç yolu ile hazır beton dökülerek yapılan bisiklet yolu tamamlandı.

6,5 milyon liraya mal olan yolun açılışı yapıldı. Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Birliği ve Marmaris Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız, CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü, vatandaşlar, yerleşik yaşayan yabancılar aileleriyle açılış törenine katıldı. İlköğretim okullarında başarı gösteren 15 erkek ve 15 kız olmak üzere toplam 30 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Belediye Başkanı Ali Acar, eşi Sevgi Acar, ilçe protokolü ve vatandaşlar pedal basarak bisiklet yolunun açılışını yaptı. Açılışa katılanlar elerinde " Gaz ile değil kas ile yol alın", " her gün spor için trafikte bisikletle yol alın" ve " trafikte rahat hayat için pedal bas " dövizleriyle 5, 5 kilometre pedal basarak Kemal Elgin Bulvarı'na geldi.

Burada kurulan kürsüde konuşma yapan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, " Çift şeritli gidiş-geliş 20 metre genişlikteki araç yolunda iyileştirme yapılarak 150 santim genişliğinde çift yönlü bisiklet yolu yapılmıştır. Ayrıca engelli ve görme engelliler için kaldırım düzenlemesi yapılmıştır. 105 günde bitirilen yolumuz 6,5 milyon liraya mal olmuştur. Proje kapsamında bisiklet park yeri ve park istasyonları kurulmuştur. Ayrıca kent kart uygulamasıyla vatandaşlar ve turistler park istasyonlarından bisiklet kiralayabilecekler. Ekim başından itibaren kalan 4,5 kilometrelik yolun iyileştirme ve bisiklet yoluna dahil edilmesi için projeler tamamlanmıştır. İlçenin Avrupa kentlerini aratmayan modern yapıya kavuşması için çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.

Konuşma sonrası açılan masalarda katılımcılara meşrubat ve kuru pasta ikram edildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmaris Belediyesi Şükrü Ayyıldız Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title