Haberler

Marmarabirlik Orhangazi Kooperatifi Genel Kurulu Yapıldı

Marmarabirlik Orhangazi Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'nin olağan mali genel kurul toplantısı yapıldı.

Marmarabirlik Orhangazi Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'nin olağan mali genel kurul toplantısı yapıldı.

Kooperatifin yeni binasında yapılan genel kurula ortaklar büyük ilgi gösterdi. Kooperatif Başkanı Remzi Bayram, kooperatiflerin zarar etmemesi için her yıl en az 4 ya da 5 bin ton zeytin alması gerektiğini ifade etti. Bayram, Orhangazi Kooperatifi olarak her yıl 3 bin ton zeytin aldıklarını hatırlatarak, geçen yıl 1345 tonu yağlık, 1874 tonu da sofralık olmak üzere toplam 3 bin 219 ton zeytin aldıklarını, karşılığında ortaklara 6 milyon 219 bin 122 TL ödeme yaptıklarını söyledi. Bayram, "Geçen yıl yine ortakların talebi doğrultusunda 794 bin 992 TL'lik gübre ve ilaç desteği sağladık. Bu yıl ise 2 bin 371 ton sofralık, 45 tonu da yağlık olmak üzere toplam 2 bin 416 ton zeytin alımı gerçekleştirdik. Alınan bu miktarın maddi karşılığı 8 milyon 849 bin TL oldu. Bugüne kadar bu miktarın 6 milyon 200 bin TL'lik bölümü ödendi. Kalan kısım da en kısa zamanda ödenecek" dedi.

Daha sonra gelir gider tabloları ve diğer maddeler görüşülerek kabul edildi. Orhangazi Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'nin 2013 yılı tahmini bütçesi de görüşüldü. Buna göre kooperatifin yeni dönem gelirleri 9 milyon 309 bin TL, giderleri ise 8 milyon 963 bin TL olarak oy birliği ile kabul edildi.

(MŞ)

25.02.2013 11: 16: 41

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhangazi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title