Haberler

Marmara Bölgesi 28.04.2010

BURSA HüRRİYET BURSA: SIKINTI NEREDE BİZ ORADAYIZ Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ulaşımdan çevreye, yerleşimden spora kadar 740'ın üzerinde proje ürettiklerini belirterek, "Bursa'da artık değişim başladı" dedi.

BURSA

HüRRİYET BURSA: SIKINTI NEREDE BİZ ORADAYIZ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ulaşımdan çevreye, yerleşimden spora kadar 740'ın üzerinde proje ürettiklerini belirterek, "Bursa'da artık değişim başladı" dedi.

OLAY: İTHALATIN ADI YETTİ

Kesim fiyatları iki gün içinde 3 lira düştü. Yeni fiyatların birkaç güne kadar tüketiciye yansıması bekleniyor.

BURSA HAKİMİYET: SAĞLIK KOMADA

Yoğun bakım ünitesi yetersizliği, artık iyice ayyuka çıktı. Sağlık İl Müdürlüğü de radikal kararlar içini düğmeye bastı.

MEYDAN: TAŞ DEĞİL MEDENİYET

İznik'in Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Eryılmaz, "Biz, bize kalan tarihi mirasa taş gözüyle değil medeniyet gözüyle bakıyoruz" dedi.

YALOVA

YALOVA HAYAT GAZETESİ: AK PARTİ'DE DERİN SESSİZLİK

İl ve merkez ilçe yönetiminin görevden alınmasıyla sarsılan AK Parti'de yaprak kımıldamıyor. İl başkanlığı ve teşkilat için kulisler sessiz ve derinden devam ediyor.

HABERCİ GAZETESİ: NİYE YALOVA OLMASIN

Orhangazi, Bursa Büyükşehir'e bağlanıp, mevcut konumunu mumla arar hale gelmek istemiyor. İlçedeki STK'lar harekete geçti. Dün Belediye Başkanı ve Ticaret Odası Başkanı ile bir görüşme yapıldı.

YALOVA GAZETESİ: ORHANGAZİ YALOVA'YA BAĞLANMAYI TARTIŞIYOR

Büyükşehirlerin merkezi il sınırlarını düzenleyen kanun kapsamında birkaç yıl içinde Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin merkez ilçesi olmakla karşı karşıya kalacak olan Orhangazi'de Yalova'ya bağlanmaya yönelik çalışmalarda hız kazandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title