Haberler

Markette Dehşet Anları

Markette Elektirk Kontağından Çıktığı Sanılan Yangında Peş Peşe Patlamalar Kameraya Yansıdı.

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde bir markette elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında peş peşe meydana gelen patlamalar çevredekileri dehşete düşürdü. Patlamalar saniye saniye görüntülendi.

Dün gece saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda, İslahiye Hükümet Caddesi'ndeki bir markette elektrik kontağından çıktığı ileri sürülen yangına vatandaşlar tarafından çağrılan itfaiye ekipleri müdahale etmek için geldi. Ancak tam bu sırada marketteki traş köpüğü, sinek ilacı gibi gaz dolu kutuların bulunduğu bölümde peş peşe patlamalar meydana geldi. Patlama sesleri üzerine korkulu anlar yaşayan mahalleli sokağa dökülürken, itfaiye ekipleri, market sahipleri ve olaya tanık olan diğer vatandaşlar da dehşete düştü.

Patlama sesleriyle birlikte olay yerinde bulunan vatandaşlar korkuyla kaçışırken, polis markete giden tüm yolları trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı. Patlamaların bitmesinin ardından itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. İşyeri sahiplerinin yangın kontrol altına alınmadan önce içeriye girmek istemesini polis güçlükle önlerken, dumandan zehirlenen iş yeri sahibi 37 yaşındaki Osman Göğebakan İslahiye Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi 'Çözüm kısırlaştırma' diyor

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi "Çözüm kısırlaştırma" diyor

Üç ilimize sınırı olan bölgede petrol bulundu

Üç ilimize sınırı olan bölgede petrol bulundu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title