Haberler

Mardin'deki Gazetecilerden Irmak'a Ziyaret

Mardin'de gazeteciler, Artuklu Belediye Başkanı Irmak'ı ziyaret etti.

Mardin'de çalışan gazeteciler, Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Emin Irmak'ı ziyaret etti.

Gazetecileri makamında kabul eden Irmak, Mardin'deki sorunlarla ilgili gazetecilerin dile getirdiği görüş ve önerileri dinleyerek, yaptıkları çalışmalar ve yapacakları projelere ilişkin gazetecileri bilgilendirdi.

Irmak, belediyelerinin yaptığı çalışmanın tam olarak oturmadığını, eksikliklere rağmen en iyi hizmeti sunmak için yoğun bir çaba harcadıklarını kaydetti.

Mardin'in kadınlar, yaşlılar ve engelliler düşünülmeden inşa edildiğini dile getiren Irmak, şöyle konuştu:

"Her köyde birer park ve yaşamevi yapacağız. Şu ana kadar 5 köyde park yaptık. Bu yılın sonuna kadar bu sayıyı 15'e çıkaracağız. Kadın, yaşlı ve engelliler için yaşam alanlarını oluşturacağız. Mardin genelinde yapımına başladığımız ve her birinin birim maliyeti en az 250 bin lira olan 15 yaşamevi bu yılın sonuna doğru hizmete girecek. İki örnek köy yapmayı düşünüyoruz. Köylüleri en doğal ulaşım hakkı olan yollarına kavuşturuyoruz. Köylülerimiz 90 yıldır hizmet görmemişler. Biz köylerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Belediye olarak insanı esas aldıklarını belirten Irmak, Yenişehir Mahallesinde insanların rahat hareket edebilecekleri ve yürüyebilecekleri örnek bir cadde oluşturmak için proje hazırladıklarını belirtti.

Irmak, "Biz bu caddede ilk önce kaldırımları genişleteceğiz. Daha sonra ise bisiklet yolu yapacağız. Koşu pisti de olabilir burada. Örnek bir cadde olacak. Kaldırım işgalleri halen devam ediyor. Bu konuda da bir çalışma içerisindeyiz. Gerekirse her işgal edilen kaldırım için ücret alınacak. Gerekli mercilerle birlikte hareket etmeye de hazırız" dedi.

Ziyarete, Basın İlan Kurumu (BİK) Mardin Şube Müdür Vekili Adnan Günbegi ve Mardin Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelik ile ulusal ve yerel basın temsilcileri katıldı. - Mardin

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Emin Irmak Mardin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title