Haberler

Mardin'de Yol Çalışması

Mardin Anadolu Lisesi yolunda stabilize çalışması başladı.

Mardin Anadolu Lisesi yolunda stabilize çalışması başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Fen İşleri Daire Başkanı Hamza Yusufoğlu ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Nevzat Aydın, Mardin Anadolu Lisesi yolunun, kuruluşundan bu yana kışın bir dert yoluna döndüğünü söyledi. Yusufoğlu ve Aydın, "Öğrencilerimizin bu sorununu imkanlarımız dahilinde çözmeye çalışıyoruz. Kış şartlarından dolayı şuan sadece stabilize mucur dökmek zorundayız. Ancak havaların düzelmesi ile beraber yolda asfalt çalışması da yaparak öğrencilerimizi bu dertten kurtarmaya çalışacağız" dedi.

Ardından Mardin Anadolu Lisesi Müdürünü makamında ziyaret eden daire başkanları Yusufoğlu ve Aydın, yolda yapılan çalışmalara ilişkin fikir alış verişinde bulundu.

Burada konuşan Mardin Anadolu Lisesi Müdürü Muzaffer Esendemir ise, "Okulumuz 710 öğrenciden oluşmakta ve öğrencilerimizin çoğunluğu da ilçelerden gelmektedir. Aynı şekilde pansiyonlu bir okul olduğu içinde 6 liseden pansiyonumuza öğrenci gelmektedir. Tüm bunlara rağmen okul yolumuzda hiçbir şekilde bir çalışma yapılmamıştı. Öğrencilerimiz kışın çamur batağına dönen bu yolda yürümek zorunda kalıyorlardı" diye konuştu. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Aydın Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title