Haberler

Boğaziçi Köprüsü Trafiğe Kapatıldı

Güncelleme:

Asya'dan Avrupa kıtasına koşulan 36. Vodafone İstanbul Maratonu nedeniyle Boğaziçi Köprüsü Zincirlikuyu sapağından araç trafiğine kapatıldı.

Asya'dan Avrupa kıtasına koşulan 36. Vodafone İstanbul Maratonu nedeniyle Boğaziçi Köprüsü Zincirlikuyu sapağından araç trafiğine kapatıldı. Sadece sporcu taşıyan otobüslerin geçişine izin verilirken diğer araçlar Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yönlendiriliyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 36.'sı düzenlenecek Vodafone İstanbul Maratonu nedeniyle sabah 06.00'da yolların trafiğe kapatılacağını, 11.00'den itibaren ise kademeli olarak taşıtlara açılacağını açıkladı.

İŞTE KAPALI GÜZERGAHLAR

Anadolu yakasında başlayacak olan yarış nedeniyle Boğaziçi Köprüsü, Barbaros Bulvarı, Beşiktaş Meydanı, Dolmabahçe, Karaköy Meydanı, Ataköy 1. kısımdan Sirkeci'ye uzanan sahildeki Kennedy Caddesi, Beylerbeyi, Ayvansaray Caddesi, Atatürk Bulvarı, Unkapanı Caddesi, Ragıp Gümüşpala Caddesi, Gülhane Parkı sahil alt girişleri, Sultanahmet Meydanı, Ayasofya Meydan, Alemdar Caddesi trafiğe kapatılacak.

İSTANBUL İÇİN MARATON ZAMANI

Türkiye'nin uluslararası arenadaki en önemli koşu etkinliği ve dünyada kıtalarası koşulan ilk ve tek yarış olan 36. Vodafone İstanbul Maratonu'nun 36.'sı bugün koşulacak. Organizasyon kapsamında maratonun yanı sıra 10 ve 15 kilometre yarışlarıyla, halk yürüyüşü de yapılacak.

"SPOR HEYECANI YAŞANACAK"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Yarışlarda, 200 sporcunun yanı sıra on binlerce sporsever de kıtalararası spor yapmanın heyecanını tadacak" derken Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Bayraktar, "Maratona çok büyük bir katılım olacak. Koşup da İstanbul'a aşık olmayacak yok" şeklinde konuştu.

19 YILLIK HASRET

Maratonda şimdiye kadar erkeklerde 11 Türk, 24 yabancı atlet birinci olurken kadınlarda ise 23 yarıştan 22'sini yabancılar ve sadece birini Türk atlet kazandı. Erkeklerde 21, kadınlarda da ise 19 yıldır birinci olamayan Türk atletlerin dışında erkekler maratonda şimdiye kadar 11 Kenyalı, 7 Etiyopyalı, 2 İngiliz, 1'er kez de Danimarkalı, Zimbabweli, Litvanyalı ve Fransız atletler 1. oldu. Kadınlar yabancı atletler arasında ise 6 Rus, 5 Etiyopyalı, 4'er Rumen ile Ukraynalı, 1'er de İngiliz, Belarus ve Kenyalı atlet ilk sırayı aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Zincirlikuyu Güncel Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500

Yorumlar (1)

selim kurtMobil-ANDROID:

ya vodafone Türkiye ye geleli kac yil oldu da Avrasya kosusunun ismi daha ismini alalı iki yol olmuş vodofonun ismiyle anılır oldu. yazık. ...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title