Haberler

Mansur Yavaş: YSK Bu Seçimde Sınıfta Kalmıştır

Güncelleme:

CHP'li Mansur Yavaş, Ankara'da seçimlerin iptal edilmesi için yaptıkları başvurunun YSK tarafından reddedilmesinin ardından YSK'yı eleştirdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara'da seçimlerin iptal edilmesi için yaptıkları başvurunun YSK tarafından reddedilmesinin ardından bugün basın toplantısı düzenledi.

"TÜRKİYE'NİN HER YERİNDE MUHTARLIK PUSULALARI ZARFLARIN İÇİNE GİRMİŞ"

Mansur Yavaş, "Yüksek Seçim Kurulu bu seçimde sınıfta kalmıştır. En büyük gerekçelerinden bir tanesi yeterli eğitimi vermemiş ve farkındaysanız Türkiye'nin her yerinde muhtarlık pusulaları zarfların içine girmiştir. Hal böyle iken YSK, seçim günü bu durumu fark etmiş öğlen vakti bütün sandık başkanlarına mesaj çekmek zorunda kalmıştır. Meja atılana kadar vatandaşlar muhtarlık pusularını oy pusularının içine koymak suretiyle oy kullanmışlardır. Bu yüzden oylarını geçersiz hale getirmişlerdir" dedi. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksek Seçim Kurulu Mansur Yavaş Türkiye Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Galatasaray kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024? Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024-TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (13)

muratmdurdu@gmail.com:

valla artık midemiz bulanıyor..bi git işine be... aslında sana oy veren mhpliler denilecek çok laf var ya neyse

13
8
yanıtYanıtla
BRE GAFİLpirder@hotmail.com:

BRE GAFİL SINIFTA KALAN SEN VE ce-ha-pe DİR........

10
6
yanıtYanıtla
....meryem8625@hotmail.com:

SEN SINIFTA KALDIN SEN.. GÖR ARTIK KABUL ET VE ERDEMLİ OLDUĞUNU GÖSTER DAHA NE OLDUĞUNUZ BELLİ DEĞİL.. ÖNCE MHP DEN ADAY OLMUŞSUN SONRA CHP DEN .. KİMLİK KARMAŞASINDAN KURTULMALISIN ÖNCE..

11
4
yanıtYanıtla
YAVAS .edeniz915@gmail.com:

Cok ugrastin cok kosturdun Bal gibi biliyordun kaybettigini , CHP ´liler görsün azmimi de belki genelbaskan olurum diyemi bu mücadelen ... YAHU BI SUS ARTIK KAYBETTIGINI ANLA ARTIK .

4
9
yanıtYanıtla
Akrepppumut_mavi1903@hotmail.com:

Yazık Mansur ve CHP ve MHP 1978 de davası uğruna ölen ülkücüler ve solcuların eminim kemikleri sızlıyordur şu halinize bakın da oturup düşünün

6
6
yanıtYanıtla
izmirliturgutmazlum1@hotmail.com:

Yürüüüü maocu yavaş. yavaş yavaşşşş.

8
3
yanıtYanıtla
cassca8p3r@hotmail.com:

Kaybettiğini kabullenmekte en büyük erdemlerden biridir ... ama nerde !!!

7
4
yanıtYanıtla
güçlü06mehmetsalmann@hotmail.com:

sayın yavaş ysk gözleriylede görse yolsuzluk yaptıgını aksi karar veremez.ankarada yolsuzluğun kralı yapıldı gökçek tarafından.ancak iktidar partisinin adayı oldugu için aksi karar çıkmaz.anlaşılan oki devletin üst kademelerinden ysk başkanına iyi baskı gelmiş.türkiyemizde bagımsız hiçbir kurum kalmadı malesef.işine gelmeyen durummu var iktidarın bir kanun çıkart işine gelir şekline sok.bizim ülkemizde anlayış bu şekilde ilerliyor.cenabı allaha havale etmek lazım melih gökçeği.okadar yalan iftira yüzünden yatacak yeri yok...kul hakkını nasıl ödeyecek sayın gökçek

6
4
yanıtYanıtla
s.u.l.t.a.nenen_hak@hotmail.com:

yani objektif olmak gerekirse bu kadar hile varken,küçük yerlerde oylar terar sayılıp yanlışlıklar tesbit ediliyorken ankara gibi bir yerin oyunu neden saymadılar?melih bey korktu,çok dürüstse saydırsaydı ..onu savunanlarada söylüyorum korkacak birseyi olmayan bir insan neden ysk'yı engelliyor..helede bu kadar gündemdeki bir konu ile ilgili?...partinizi savunabilirsiniz ama önce objektif olmalı bir insan,hak,hukuk bilmeli bize onlara değil onlar bize öğretmeli....

7
2
yanıtYanıtla
ali aydınarozaydin@gmail.com:

asıl sınıfta kalan sizsiniz.oynayamayan gelin mazereti.

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title