Haberler

Mankenler Podyumda

FORUM Kapadokya, Türkiye genelindeki Forum Alışveriş Merkezlerinde eşzamanlı olarak '6'ncı Forum Fashion Week' etkinlikleri gerçekleşti.

FORUM Kapadokya, Türkiye genelindeki Forum Alışveriş Merkezlerinde eşzamanlı olarak '6'ncı Forum Fashion Week' etkinlikleri gerçekleşti.

Forum Fashion Week, keyifli sohbetler, indirim, eğlence ve sürprizlerle dolu Alışveriş Gecesi ile Forum Kapadokya'da moda rüzgarı esti. Bu yıl altıncısı düzenlenen Forum Fashion Week, Forum Kapadokya'da moda sohbetleri, indirim ve sürprizlerle dolu alışveriş keyfiyle, 9-11 Ekim tarihleri arasında moda fırtınası esti. Mankenler; Ece Gürsel ve Simge Tertemiz'in katıldığı özel bir defile gerçekleştirildi. Gürsel ve Tertemiz defilede 2015'e ait kreasyonlar ve 2016 modasına değinen tasarımları sergiledi. Mankenler üzerlerine giydikleri giysiler ile beğenildi. Sahne çevresinde toplanan yüzlerce kişi cep telefonları ile mankenleri görüntüledi. Ankara'daki terör olayları dolayısıyla Gökhan Keser'in mini konserinin iptal olduğu ve daha sonraki bir tarihe ertelendiği belirtildi. Defile öncesi basın mensuplarına açıklama yapan manken ve oyuncu Ece Gürsel, şöyle dedi:

"Tiyatro daha zordur. Bunun eğitimini aldıktan sonra ileriye dönük olarak rol almak isterim. Ama şu an da sözkonusu olamaz. Sinema oyuncusu olarak Nebahat Çehre'ye bayılıyorum. Zaten Türkiye'de duruşuna, yeteneğine, ağırlığına hayran kalıyor. Aynı zamanda Meryem Uzerli'yi de çok beğeniyorum. Oyunculuğu aşırı derecede iyi ve güçlü bir karakteri de var. Yeni jenerasyondan Meryem Uzerli ama Nebahat Çehre'yi tek geçiyorum."

Balona binmek istediğini ancak balon kazaları ve yükseklik korkusundan dolayı bu isteğini yapamadığını belirten Gürsel, "Ben biraz korkak biriyim. Helikoptere bile binmem. Uçak korkusunu yenmek için uzun süre ilaç aldım" diye konuştu.

Kapadokya'nın ve otellerinin muhteşem olduğunu kaydeden Gürsel, "Son albüm 3 ay önce çıktı. Yeni single hazırlığımız var. Hangisi karısı isimli tiyatro oyununda başrollerden biriyim. Turneye de çıkacağım. İnşallah Kasım ayı sonunda Kapadokya'da buluşacağız. Müzik ve oyunculuğa modellikte eklendi. Özel sanatçılarla düet yapmak isterim" dedi. - Nevşehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Simge Tertemiz Ece Gürsel Kapadokya Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title