Haberler

Manisalı Gazeteciler Akyaka'ya Hayran Kaldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ve Şehzadeler Belediyesi’nin katkılarıyla Manisa’da görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları için Muğla’nın Ula ilçesine bağlı tatil beldesi Akyaka’ya gezi düzenledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ve Şehzadeler Belediyesi'nin katkılarıyla Manisa'da görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları için Muğla'nın Ula ilçesine bağlı tatil beldesi Akyaka'ya gezi düzenledi.

3 gün süren geziye, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz ve Manisalı basın mensupları katıldı. Akyaka'nın eşsiz manzarası ve doğa güzelliğini keşfetme imkanı bulan basın mensupları yorucu iş stresinden uzak keyifli bir 3 gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Manisalı basın mensuplarını Akyaka'da kaldıkları süre içinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ'ın 30 yıllık arkadaşı Hamle Medya Grup ve Oteli'nin sahibi Hayati Nizamoğlu ağırladı. Manisalı gazeteciler Akyaka'da bulundukları süre içinde tekne gezisi ve doğa harikası güzelliği bir arada yaşama imkanı bulurlarken bir akşamda Marmaris'e giderek Muğla'nın turistik ilçesini görme imkanı buldular. Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz de kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, Muğlalı gazetecileri de Manisa'da misafir etmek istediklerini belirttiler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Özdağ Ak Parti Akyaka Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title