Haberler

Manisa Zabıtasında Yeni Görev Dağılımı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, zabıta şube müdürleri ve idari personel ile birlikte Taş Fabrika’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, zabıta şube müdürleri ve idari personel ile birlikte Taş Fabrika'da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, şube müdürleri ve idari personel ile yaklaşan Ramazan Ayı öncesi istişare toplantısında bulundu. Taş Fabrika'da düzenlenen toplantıya İra'nın yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Mustafa Duman, Zabıta Personel Şube Müdürü Kemal Kaplan ile daire başkanlığına bağlı idari personel katıldı. Yaklaşan Ramazan Ayı öncesi il genelinde hizmetlerin aksamaması için şube müdürleri ve idari personel ile istişare toplantısında bulunduklarını ifade eden İra, "Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte Zabıta Daire Başkanlığı'nda yapılanma sürecini tamamlayarak, daire başkanlığımızdaki personelimizin görev alanlarını hızla belirledik. Bu kapsamda yaklaşan Ramazan Ayı öncesi de şube müdürlerimiz ve idari personelimiz ile bir araya gelerek yapılacak çalışmalar için istişarelerde bulunduk. Geçmiş yıllarda olduğu gibi daire başkanlığımız altındaki tüm personelimiz ile Manisalıya en iyi hizmeti verebilmek için mesai mefhumu olmadan çalışacağız" dedi.

ZABITA'DA YENİ GÖREV DAĞILIMI

Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte Zabıta Daire Başkanlığı'nın da yeni bir oluşuma girdiği ifade eden İra, Zabıta Şube Müdürlüğü'ne Mustafa Duman, Personel Şube Müdürlüğü'ne de Kemal Kaplan atandı. Bunun yanı sıra, Ahmet Gerem ve Deniz Topaçoğlu amirliğe terfi ederken, Yasin Tokdemir ve Evren Yıldız da komiserliğe terfi etti. Kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Kaplan Aydoğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title