Haberler

Manisa'ya Uluslararası Standartta Yüzme Havuzu Yapılıyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılacak olan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılacak olan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulundu. Uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabilecek standartlarda kulvarlara sahip bir yüzme havuzunu Manisa'ya kazandırmak istediklerini belirten Başkan Ergün, Ramazan Bayramı'ndan sonra dev spor kompleksinin temel atma törenini yapacaklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesi'nde yapımı devam eden Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu Projesi'nde çalışmalar devam ederken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Ergün'e inceleme gezisinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Proje ve Etüt Daire Başkanı Müğe Kuğu, Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti. 5 bin 500 metrekarelik inşaat alanı içerisinde, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, kapalı basketbol sahası, kafeteryaları, kondisyon salonu ve idari binası ile birlikte hizmet verecek olan dev spor kompleksinin projesi üzerinde incelemelerde bulunan Başkan Ergün, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Tesisin 1 yıl içerisinde tamamlanacağını ve yaklaşık 4,5 milyon TL'ye mal olacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Manisa'mızın spor tesisi eksikliğiyle ilgili göreve geldiğimiz ilk günden beri çalışma yapıyoruz. Kentimize kazandırdığımız dev spor tesislerinin ardından bir spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan tesis eksikliği olduğunu gördük. Bununla ilgili hızla çalışma başlattık. Hedefimiz, uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabilecek standartlarda kulvarlara sahip bir yüzme havuzunu Manisa'ya kazandırmak. Bu güzel tesisimizin temelini Ramazan Bayramı'ndan sonra atmayı planlıyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güzelyurt Mahallesi Ramazan Bayramı Cengiz Ergün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title