Haberler

Manisa Rus Polina ile Manisalı Yasin Dünya Evine Girdi

Rus Polina ile Manisalı Yasin dünya evine girdiGönül ferman dinlemediMANİSA'nın Yunusemre Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Çerçi, Rus vatandaşı 30 yaşındaki Polina İvanova ile Türk vatandaşı 36 yaşındaki Yasin Alpay çiftinin nikahını kıydı.

Rus Polina ile Manisalı Yasin dünya evine girdi

Gönül ferman dinlemedi

MANİSA'nın Yunusemre Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Çerçi, Rus vatandaşı 30 yaşındaki Polina İvanova ile Türk vatandaşı 36 yaşındaki Yasin Alpay çiftinin nikahını kıydı. Çifte Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye eden Başkan Çerçi, iki ülke arasında bir süredir yaşanan uçak krizini hatırlatarak, "Gönül ferman dinlemiyor. Her ne kadar bazı siyasiler engeller çıkarsa da; biliyorsunuz Rusya Devlet Başkanı Putin ' Türkiye'ye gitmeyin!' diye bir açıklamada bulunmuştu. Ama Rusya'dan birçok insan Türkiye'ye geliyor" dedi.

Yunusemre Belediyesi, bu yılın başından itibaren yabancı uyruklu 12 çiftin nikahını kıydı. Yunusemre Belediyesi, birbirlerine aşık olan Rus gelin Polina İvanova ve Türk damat Yasin Alpay'ın da mutluluğuna ortak oldu. AK Partili Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin kıydığı nikahta, Rus gelin ve Türk damat adeta mutluluktan uçtu.

Rusya ile Türkiye arasındaki uçak krizini hatırlatan Başkan Çerçi, aşkın engel tanımadığına vurgu yaparak, "Bugün hayırlı bir iş buradayız. Gönül ferman dinlemiyor. Her ne kadar bazı siyasiler engeller çıkarsa da; biliyorsunuz: Rusya Devlet Başkanı Putin 'Türkiye'ye gitmeyin!' diye bir açıklamada bulunmuştu. Ama Rusya'dan birçok insan Türkiye'ye geliyor. Türkiye'yi ziyaret ediyor. Hatta Türk vatandaşlarımız ile evleniyorlar. Bu çiftimizin de mutluluğuna ortak olduk. Yunusemre Belediyesi olarak 2016 yılında yabancı uyruklu 12 çiftimizin nikahını kıydık. Bunlardan üçü Rus vatandaşların nikahlarıydı. Aşk engel tanımıyor. Çiftlerimizin mutluluğunun daim olmasını diliyorum" dedi.

"TÜRKİYE'YE HAYRANIM"

Rus Gelin Polina İvanova ise mobilyacı olan damat Yasin Alpay ile İzmir'de tanıştıklarını ve evlenmeye karar verdiklerini belirterek, "Arkadaş grubumuzla İzmir'de tanıştık. 1 yıldır anlaşıyoruz. Manisa'da yaşayacağız. Ben eşimi ve Türkiye'yi çok seviyorum. Türkiye'ye hayranım. Burada mutlu olacağıma inanıyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Çerçi Yunusemre Türkiye Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title