Haberler

Manisa İtfaiyesi 7/24 Göreve Hazır

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül, Akhisar ve Gölmarmara ilçelerindeki itfaiye hizmet birimlerini ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül, Akhisar ve Gölmarmara ilçelerindeki itfaiye hizmet birimlerini ziyaret etti. Daire Başkanı Gül, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunmasında itfaiye erlerine verilen eğitimlerin hayati önem taşıdığını vurguladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül, Akhisar ve Gölmarmara ilçelerinde itfaiye birimleri ve koordinasyon merkezlerini ziyaret etti. Personelin yapmış olduğu eğitim çalışmasını da değerlendirme fırsatı bulan Gül, acil durumlarda vatandaşın can ve mal güvenliğinin korunmasında eğitimlerin önemine vurgu yaptı. Eğitimlerin yoğunlaşarak devam edeceğini belirten Gül, itfaiye erlerinin 7 gün 24 saat göreve hazır olarak beklemesi gerektiğini söyledi.

GÖLMARMARA'DA İTFAİYE BİRİMİNE ZİYARET

Daire Başkanı Gül, Gölmarmara ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinasyon Şube Müdürü Ahmet Cülen ile de bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi. İlçedeki çalışmalar hakkında istişarede bulunan Gül, Gölmarmara İtfaiye Birimini de ziyaret etti. Acil durumlara müdahalelerde sürenin daha da kısaltılması konusunda görüş alış verişinde bulunan Gül, "İlçelerimizdeki birimlerimizi ziyaret ederek, onların istek ve taleplerini dinliyoruz. İtfaiye birimlerimizin çalışmaları hakkında da bilgiler alıyoruz. İl genelinde vatandaşlarımızın acil durumlarına daha hızlı ve güvenli bir şekilde müdahale etmek için çalışma ziyaretlerimiz devam edecek" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölmarmara Akhisar Ali Gül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title