Haberler

Manisa Hasta Yakınları Endişeli Manisa Devlet Hastanesi?Ndeki Ölümler

Manisa Devlet Hastanesi'nde Tedavisi Süren Sekiz Hastanın Yakınlarının, Hastane Bahçesindeki Endişeli Bekleyişi Sürüyor. Demiryolu İşçisi Babası Ali Tekin'n 18 Gün Önce Yüksek Ateş, Bilinç Kaybı ve Kusma Şikayetleri ile Hastaneye Geldiğini Şu Anda Yoğun Bakımda Kaldığını İfade Eden Mehmet Tekin, Doktorlardan Bilgi Alamadıklarını, Salgın İhtimali Nedeniyle Çok Endişeli Olduklarını Söyledi. Tekin, 'herhangi Bir Açıklama Yok, Tanı Yok. Her Gün Sadece 1 Dakikalık Açıklama Yapılıyor ve Hep Aynı Şeyler Söyleniyor. Dün Akşam Bu Salgın Hastalığı Öğrendiğimizde Çok Panik Olduk. Kötü Bir Haberin Endişesini Yaşıyoruz. Doktorlardan Gelecek 'babanızı Götürün' Yönünde Bir Açıklamanın Korkusu İçindeyiz. Babamdan Omirilik Sıvısı ve Doku Örneği Alındı Ankara'ya Tahlile Gönderildi. Sonucu Bekliyoruz' Dedi.

Manisa Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren sekiz hastanın yakınlarının, hastane bahçesindeki endişeli bekleyişi sürüyor. Demiryolu işçisi babası Ali Tekin'n 18 gün önce yüksek ateş, bilinç kaybı ve kusma şikayetleri ile hastaneye geldiğini şu anda yoğun bakımda kaldığını ifade eden Mehmet Tekin, doktorlardan bilgi alamadıklarını, salgın ihtimali nedeniyle çok endişeli olduklarını söyledi. Tekin, ''Herhangi bir açıklama yok, tanı yok. Her gün sadece 1 dakikalık açıklama yapılıyor ve hep aynı şeyler söyleniyor. Dün akşam bu salgın hastalığı öğrendiğimizde çok panik olduk. Kötü bir haberin endişesini yaşıyoruz. Doktorlardan gelecek 'babanızı götürün' yönünde bir açıklamanın korkusu içindeyiz. Babamdan omirilik sıvısı ve doku örneği alındı Ankara'ya tahlile gönderildi. Sonucu bekliyoruz' dedi.

Demiryolu işçisi olduğu için her gün sıcak altında 18 kilometre yürümek zorunda kalan Ali Tekin'in kardeşi Tahir Tekin de enfeksiyon şüphesine kapıldıklarını doktorların ilk önce akrep ve yılan sokması yönünde araştırmalar yaptığını anlatarak, ''Manisa İl Sağlık Müdürlüğü'nden gelen bir ekip, bu yönde anket yaptı. Geçen hafta da İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde uzmanlar geldi bilim kurulu oluşturuldu. Endişeliyiz, korkuyuyoruz' dedi.

Tarım işçisi babası Mustafa Yıldız'ın başında bir hafta bekleyen Fatih Yıldız, babasının İntaniye Servisi'nde kaldığını doktorların uyarısı üzerine kendisine eldivenle dokunduğunu belirterek, ''Babam buraya geldiğimde ateşi 41 dereceydi. Ateş düştü ancak tetkikler devam ediyor. Araştırma devam ediyor. Tahliller Ankara'ya gönderildi. Endişe ve korkuyla bekliyoruz. Yunanistan'daki Batı Nil Ateşi hastalığından çok korktuk. Babam 58 yaşında. O iyi olduğunu söylüyor ama doktorlar çıkarmıyor' dedi.

Hastane bahçesindeki vatandaşlar ise televizyondan izleyip gazeteden okudukları Batı Nil Ateşi salgınından çok korktuklarını, kaygılandıklarını sıcakta kalmamaya çalıştıklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title