Haberler

Manisa'dan Kısa Kısa

Sarıgöl'e bağlı Dindarlı köyündeki çocuk oyun parkına, ocak ayında evlerinde çıkan yangında ölen üç kardeşin adı verildi

Sarıgöl'e bağlı Dindarlı köyündeki çocuk oyun parkına, ocak ayında evlerinde çıkan yangında ölen Sinem (3), Sıla (4) ve iki aylık Ali Acar isimli kardeşlerin adı verildi.

Manisa Belediyesi tarafından köyde yaptırılan "Ali, Sinem, Sıla Oyun Parkı" ile ilgili açıklamalarda bulunan anne Gülbahar Acar, çocuklarının adının parka verilerek yaşatılmasına çok sevindiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Manisa Belediyesi tarafından parkta çocuklarımızın adı verilerek isimleri ölümsüzleştirildi. Çocuklarımın adının verildiği oyun parkında köyümün çocukları oynayacak, bu beni çok mutlu etti. Emeği geçen ve sebep olan herkese teşekkür ediyorum."

Ahırdaki yangında iki hayvan telef oldu

Saruhanlı ilçesine bağlı Alibeyli beldesinde çıkan yangında iki büyükbaş hayvan yanarak telef oldu.

Edinilen bilgiye göre, Alibeyli beldesinde Hasan Ali Badak'a ait ahırda henüz belirlenemeyen sebeple çıkan yangında 7 büyükbaş hayvandan ikisi telef oldu. Yangın Alibeyli Belediyesi ve çevre belde belediyelerinden gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Sağlık çalışanlarına kurs

Manisa'daki sağlık çalışanlarına "Aile içi Şiddet" konusunda sempozyum ve kurs veriliyor.

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Celal Bayar Üniversitesi tarafından Zafer Kalkınma Ajansı desteğiyleSüleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen sempozyumda konuşan İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ziya Tay, bin 316 sağlık personelin sempozyum ve kurstan faydalanacağını belirtti.

Saruhanlı'da sağlık sorunları tartışıldı

İl Halk Sağlığı Müdürlüğünce düzenlenen birinci basamak sağlık hizmetlerinin değerlendirilmesi toplantısı Dr. Ziya Tay başkanlığında Saruhanlı Çok Amaçlı Salonu'nda yapıldı. Toplum ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanları ile aile hekimleri katıldığı toplantıda aile hekimliği sisteminde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

Belediye mesken ve iş yeri satacak

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı başkanlığında yapılan meclis toplantısında belediye tarafından yapılmakta olan iş yeri ve meskenlerin satışı için belediye encümenine yetki verildi.

Yaralı, devlet hastanesi köşesinde bulunan arsa üzerine 1 iş yeri ve 6 meskenden oluşan 4 katlı bina inşa ettiklerini belirterek, buradan elde edilecek gelirin belediye hizmetlerinde kullanılacağını ifade etti.

Güvercinler satıldı

Sarıgöl Damızlık Güvercin Sevenler Derneği tarafından düzenlenen mezat gününde bir araya gelen güvercin sevenler, güvercinlerini satma imkanı buldu.

Denizli, Uşak, Salihli, Alaşehir, Eşme, Ödemiş, Sarıgöl'den güvercin sevenlerin tarafından etkinlikte yaklaşık 300 güvercin satışa çıkarıldı. Dernek başkanı Mehmet Kaya, elde edilen gelirlerle hayır kurumlarına çeşitli yardımlar yaptıklarını açıkladı. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Saruhanlı Sarıgöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title