Haberler

Manisa'daki Otobüs Kazası

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş: ''Bir şöför uyuyor ve 50 kişi yaralı, Allah göstermesin daha büyük şeylerde olabilirdi''

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, bu gün meydana gelen ve 2'si ağır 50 kişinin yaralandığı otobüs kazasına ilişkin, "Bir şoför uyuyor ve 50 kişi yaralı, Allah göstermesin daha büyük şeylerde olabilirdi" dedi.

Vali Bektaş, gazetecilere yaptığı açıklamada sabaha karşı bir otobüsün kaza yaptığını ölüm olmadığını ancak 50 kişinin yaralandığını hatırlattı.

Yolcuların, "kazaya otobüs şoförünün uyuması"nın sebep olduğu şeklindeki beyanlara dikkati çeken Vali Bektaş, "Trafikte kurallar bizim için. Yeni arabalar çok gelişmiş hızlı, yollar çok gelişmiş hıza müsait, kurallara uymadığımızda gerçekten bedeli çok ağır oluyor. Bir şoför uyuyor ve 50 kişi yaralı, Allah göstermesin daha büyük şeylerde olabilirdi. Araç kullanıken uyumayacağız, şoför değiştireceğiz, otobüste 2 şoför bulunacak ve şoför uyumayacak" dedi.

Yaralıların tedavilerinin çeşitli hastanelerde sürdüğünü kaydeden Bektaş, durumlarının genel olarak iyi olduğunu bildirdi. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Erdoğan Bektaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title