Haberler

Manisa'da Fetö Operasyonu Sürüyor

Manisa’da FETÖ ile bağlantılı olduğu düşünülen bin 809 kamu personeli görevlerinden uzaklaştırılırken, 16’sının da sözleşmeleri feshedildi.

Manisa'da FETÖ ile bağlantılı olduğu düşünülen bin 809 kamu personeli görevlerinden uzaklaştırılırken, 16'sının da sözleşmeleri feshedildi. Manisa'da şimdiye kadar bin 825 kamu görevlisi görevden uzaklaştırılırken 59'u ise tutuklandı.

Manisa Valiliği, il genelinde FETÖ soruşturması kapsamında görevlerinden uzaklaştırılan kamu personeli sayılarını paylaştı. Açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden bin 14, İl Emniyet Müdürlüğünden 369, İl Sağlık Müdürlüğünden 151, Celal Bayar Üniversitesinden 104, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden 26, Vergi Dairesinden 25, Müftülükten 18, SGK'dan 17, Cumhuriyet Başsavcılığından 14, Aile ve Sosyal Politikalar'dan 10, Jandarmadan 10, Soma Ege Linyit İşletmelerinden 6, Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığından 5, Vergi Denetleme Kurumları Küçük Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığından 5, Akhisar Belediye Başkanlığından 3, Diyanet Eğitim merkezinden 3, Alaşehir Devlet Hastanesinden 3, Turgutlu Ağır Cezadan 3, Gençlik Spor İl Müdürlüğünden 2, Orman İşletmeden 2, Kredi Yurtlar Kurumundan 2, Garnizon Komutanlığından 2, Manisa Valiliğinden 2, Ağır Ceza Mahkemesi, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü, PTT, Meteoroloji, Salihli Kaymakamlığı, Soma Tapu Müdürlüğü, Salihli Adliyesi ve Selendi Kaymakamlığından birer kişi olmak üzere toplam bin 809 kamu personelinin açığa alındığı bildirildi.

Ayrıca, Salihli Kaymakamlığı, Alaşehir SYVD, Salihli Adliyesi ile Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumundan da 16 personelin sözleşmelerinin feshedildiği açıklandı. Manisa'da toplamda bin 825 kamu çalışanının görevden uzaklaştırıldığı ve 59 kamu görevlisinin de tutuklandığı ifade edildi.

Manisa'da 43 kamu personelinin gözaltında olduğu, 59'unun ise tutuklandığı açıklanırken, 12 kamu personeli hakkında idari soruşturma başlatıldığı, 23 kişinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi. 6 kişinin başka illere teslim edildiği FETÖ operasyonlarında 3 kişinin de serbest bırakıldığı öğrenildi. 16 personel ve bir taşeron çalışanın da sözleşmelerinin feshedildiği bildirildi.

Bu arada Manisa'da bin 207 kamu personelinin pasaportlarının iptal edildiği öğrenilirken, il genelinde 28 özel okul, 24 yurt, 6 etüt merkezi, 5 muhtelif amaçlı kurs, 19 dernek, 1 dernek temsilciliği 1 sendikanın da OHAL kapsamında kapatıldığı açıklandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alaşehir Salihli Soma Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title