Haberler

Manisa'da 23 Nisan Bayramı Nedeniyle Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 75.Yıl Gençlik Merkezi'nde Masa Tenisi Turnuvası gerçekleştirildi.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 75. Yıl Gençlik Merkezi'nde Masa Tenisi Turnuvası gerçekleştirildi.

Müsabakalar; Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde yapıldı. Yarışmada tatlı bir rekabet ve mücadele yaşandı. Karşılaşmalar sonunda Minik Erkeklerde Mehmet Gökçe, Minik Kızlarda Kadriye Gök, Küçük Kızlarda Buse Nur Kızıl, Küçük Erkeklerde Muhammed Enes Kapçak, Yıldız Kızlarda Reyhan Türker, Yıldız Erkeklerde Ali Alyüz ve Genç Erkeklerde ise Talha Turgut birinciliği elde etti. Dereceye giren sporcular madalya ile ödüllendirildi. Sporculara madalyalarını Masa Tenisi İl Temsilcisi Faruk Pınar takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

23 Nisan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title