Haberler

Manisa Belediyespor’a Genç Başkan

MANİSA Belediye Spor Olağan Genel Kurulu Uncubozköy Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün de katıldığı genel kurulda başkanlığa, takımda daha önce Genel Kaptanlık görevini yürüten Cenk Ergün seçildi.

Olağan Genel Kurulu'nu Uncubozköy Halil Onultmak Tesisleri'nde gerçekleştiren Manisa Belediye spor'da takımın yeni başkanı daha önce Genel Kaptanlık görevini yürüten Cenk Ergün oldu. Divan Başkanlığı'nı Ersoy Arslan'ın yaptığı genel kurula Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Mustafa Enöz, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, belediye meclis üyeleri, Manisa Belediye spor Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte spor camiasından birçok isim katıldı. Bütçe ve denetleme kurulu raporlarının okunmasının ardından bir konuşma yapan Manisa Belediyespor Eski Başkanı Ziya Elmalı, geride bıraktıkları dönemde futbolun yanı sıra birçok branşta sayısız başarı elde ettiklerini belirterek, "Sporun içinden gelen bir Belediye Başkanı ile başarıları yakalamak zor olmadı. Ben elde ettiğimiz bu başarının önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğine inanıyorum. Artık bayrağı genç arkadaşımız Cenk Ergün'e teslim ediyoruz. Önümüzdeki yıl BAL Ligi'nde mücadele edecek olan futbol takımımızın yeni yönetimle iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Ergün ve yönetime yeni giren arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi. Elmalı'nın konuşmasının ardından seçime geçildi. Tek liste olarak seçime giren Cenk Ergün, yönetim kurulu üyelerinin tamamının desteğini alarak Manisa Belediyespor'un yeni başkanı oldu.

Hedefimiz En İyisini Yapmak Olacak

Manisa Belediyespor'un genç başkanı Cenk Ergün, seçimin ardından yaptığı konuşmada genel kaptan olarak görev yaptığı dönemde şampiyonluk sözü verdiğini ve yönetimde yer alan yöneticilerle birlikte bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Şimdi de yaşadığımız bu başarının ardından başkanlık görevine seçildim. Cengiz Ergün'ün yeğeni olmak benim için yeni hedeflerin peşinde koşmaktır. Çünkü senelerini futbolun içinde geçirmiş, Manisaspor'a sayısız şampiyonluklar kazandırmış bir başkanın yeğeni olmak kolay değil" dedi. Manisa Belediyespor'da başkan olarak görev yapacağı dönemle ilgili olarak bir sözde bulunan Ergün, "Sizlere şunun sözünü vermek istiyorum. Vatanını, Bayrağını seven, sporu ahlak olarak gören gençler yetiştireceğiz. Bu söz şampiyonluktan daha önemlidir. Başarı her zaman gelir veya gelmez. Ama şunun da bilinmesini istiyorum, hedefimiz her zaman en iyisini yapmak olacak" diye konuştu. Manisa Belediyespor'un çiçeği burnunda başkanı Cenk Ergün'ün konuşmasının ardından duygulanan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yeni başkanı ilk kutlayan isim oldu. Başkan Ergün, yeni dönemde Cenk Ergün ve ekibine inandığını belirterek başarıların devam edeceğini söyledi.

Futbola Harcanan Para 170 Bin TL

Geçtiğimiz sezon yaşanan şampiyonluğun ardından Manisa Belediyespor'un bir trilyonun üzerinde bir harcama yaptığı şeklindeki söylentileri yalanlayan Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, "Bu konuda kamuoyu yanlış bilgilendirildi. Biz bütün branşlarda toplamda 370 bin TL'ye yakın bir para harcadık. Bu paranın içinde futbola ayrılan para sadece 170 bin TL oldu. Birilerinin dediği gibi bir trilyon gibi paralar harcanmadı" dedi.

Yönetim Kurulu'nda Yeni İsimler

Cenk Ergün'ün Başkanlığa seçildiği Manisa Belediyespor'un yeni yönetim listesine yeni isimler girdi. Yeni listede şu isimler yer aldı; Süha Akyüz, Sezai Gürcan, Feza Tunçkan, Güven Fındıklar, Fikri Yenigelen, Muharrem Uzunlar, Ertan Çakmaz, Cem Çöllü, Tunç Çalışkan, Selçuk Ediz ve Emre Akpınar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

İsrail saldırısında masum siviller diri diri yanarken ABD'den tek cümlelik açıklama geldi

İsrail saldırısında masum siviller diri diri yanarken ABD'den tek cümlelik açıklama geldi

10 kişinin öldüğü kazanın tanığı: Muavinin 'Bir aracı solladık ve direksiyon hakimiyetini kaybettik' dediğini duydum

10 kişinin öldüğü kazanın tanığı: Muavinin 'Bir aracı solladık ve direksiyon hakimiyetini kaybettik' dediğini duydum

Adana'da yakalanan suç örgütü lideri İsmail Abdo, 20 bin lira kefalet ödeyip serbest kaldı

Adana'da yakalanan suç örgütü lideri İsmail Abdo, 20 bin lira kefalet ödeyip serbest kaldı

Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla insan toprak altında kaldı

Papua Yeni Gine'de 2 binden fazla insan toprak altında kaldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title