Haberler

Manisa Belediyesi'ndeki Personel Alımları

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün belediyede kadroların AK Parti döneminde şişirildiğini iddia ettiğini ancak kendi döneminde daha fazla kadronun açıldığını iddia etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün belediyede kadroların AK Parti döneminde şişirildiğini iddia ettiğini ancak kendi döneminde daha fazla kadronun açıldığını iddia etti.

Gazetecilerin soruların yanıtlayan Mersinli, Cengiz Ergün'ün belediye başkanı olduktan sonra AK Parti döneminde işe alınanların çokluğundan ve kadro şişkinliğinden şikayet ettiğini, bu nedenle de belediyeden çıkardığı işçilerin olduğunu savunarak, "Gelinen noktada (fazla işçi çalışıyor) diye işten adam çıkaran sayın başkanın 'fazlalık var' dediği sayıdan daha fazlasını işe aldığı görülüyor. Kendisi belediyeye yüzde 90 oranında MHP'lileri işe aldığını söylüyor" dedi.

Belediye yönetmenin çok kolay olmadığının kabul edilebilir bir gerçek olduğunu ifade eden Mersinli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz bu belediyeyi 5 yıl boyunca yönettik. Belli hatalarımız vardı ki halkımız bizi cezalandırdı. Ancak daha 3 yılı doldurmayan, MHP'li Manisa Belediyesi bizim bişey dememize gerek kalmadan, muhalefet yapmadan kendi iç dünyalarındaki kavgalarını dışarıya yansıtıyorlar. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün iyi niyetli olabilir, birşeyler yapmaya çalışıyor olabilir ama yaptığı işler Manisa'nın sorunlarından çok uzak şeyler. Manisa Büyükşehir olma yolunda gidiyor. Ben 2 yıl boyunca da bu kavgaların artarak devam edeceğini ve kendi içlerindeki sıkıntıların da yine dışarıya yansıyacağını düşünüyorum. Biz Manisa için, Cengiz Ergün'ün her zaman yanında olma şeklindeki tavrımızı sürdüreceğiz."

- MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Cengiz Ergün Ak Parti Mersinli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title