Haberler

Manisa - Arınç, Manisa'Da Şarküteri Açtı

Şarküteride Satışa Sunulan Ürünlerin Bulunduğu Sepeti Alan Arınç, 'bugünkü Azığımızı da Çıkarttık' Diye Espri Yaptı.

Şarküteride satışa sunulan ürünlerin bulunduğu sepeti alan Arınç, ''Bugünkü azığımızı da çıkarttık' diye espri yaptı.

DEVLET Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 470. Uluslararası Mesir Festivali'ne katılmak için Manisa'ya geldi. Bir şarküterinin açılışına katılan Arınç, dört ay önce yayın hayatına başlayan yerel bir gazeteyi ziyaret etti.

Manisa Genç İşadamları Derneği Başkanı Salih Fulcun, ortakları Timur Özkan ve Serkan Diyemli'ye ait Akıncılar mahallesi Yeşiltepe Caddesi üzerinde bulunan ''Lokma' isimli şarküteri, Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'ın katıldığı bir törenle açıldı.

Vali Celalettin Güvenç'in de bulunduğu açılışta konuşan Arınç, Manisa'da yeni trendte açılan güzel ve hijyenik işyerlerinin çoğalmasından memnun olduğunu belirtti. Genç Türk işadamlarını dünyanın heryerinde görmenin mümkün olduğunu kaydeden Arınç, ''Güzel güzel mağazalar açacağız. Güzel ve iyi ürünler üreteceğiz. Bunu dünyanın her yerine satacağız ve hem şehrimizi hem de ülkemizi zengin hale getireceğiz. Geçtiğimiz aylar Umman ve Şam'daydım. Her gittiğim yerde Türk işadamlarını görüyorum. Artık bu ülkelere vizeler de kalktı. Manisalı, Akhisarlı iş adamlarımızı da bu ülkelere gidip ihracat yapmaya davet ediyorum. Bakın Almanya'da 60 bin Türk firması var. 450 bin civarında Alman ve Türk çalıştırıyorlar. Nüfusumuz orada da ekonomik olarak güçlendi' dedi.

Arınç daha sonra açılışı yaptı. Bu sırada Arınç'a bir hediye sepeti verildi. Şarküteride satışa sunulan ürünlerin bulunduğu sepeti alan Arınç, ''Bugünkü azığımızı da çıkarttık' diye espri yaptı.

Başbakan yardımcısı Arınç daha sonra dört ay önce yayın hayatına başlayan yerel ''Gündem' gazetesini ziyaret etti. Arınç, Devlet Bakanı sorumluluk alanı içerisinde basının kendisine bağlı olduğunu belirterek, ''Yerel gazeteleri takip ediyorum. Güzel bir gazete çıkartmışsınız' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Dursun Özbek'in 'Delikanlıysa gel' çağrısına Ali Koç'tan gece yarısı bomba yanıt

Dursun Özbek'in "Delikanlıysa gel" çağrısına Ali Koç'tan gece yarısı bomba yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title