Haberler

Manavgatlı Aşçılar Stres Attı

Antalya’nın Manavgat ilçesi’nde aşçılar Manavgat Aşçılar Derneği’nin düzenlediği 6. Aşçılar Balo’sunda bir araya geldi.

Antalya'nın Manavgat ilçesi'nde aşçılar Manavgat Aşçılar Derneği'nin düzenlediği 6. Aşçılar Balo'sunda bir araya geldi.

Manavgat Aşçılar Derneği 6. Aşçılar Balo'su Sueno Hotels Beach Side'de gerçekleştirildi. Baloya; Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Ahmet Rıfat Görgün, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, MATSO Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan, dernek üyeleri ve aileleri katıldı.

Baloda Manavgat Aşçılar Derneği Başkanı İsmail Karataş, 2015 turizm sezonu öncesinde aşçılarla baloda bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Karataş, "Manavgat Aşçılar Derneği'nin üstlendiği misyon gereği, Türk mutfağı ve özellikle de aşçılık mesleğini yüceltme adına, bizleri bu günlere getiren ustalarımızdan aldığımız feyizle, edindiğimiz mesleki birikimler ve etik değerleri gelecek nesillere aktarmak bizlerin birinci vazifesi olmuştur. Turistler, tatillerini özellikle gastronomiye önem veren ve ön planda tutan konaklama tesislerini daha fazla tercih etmektedirler. Turistler yenilebilir tüm maddelerin, hijyenik ve sağlığa uygun olmasının yanında damak ve göz zevkine hitap eden sofraları öncelik tanımaktadırlar. Bugün Antalya'ya yılda 12 milyon, Manavgat'a ise 4 milyonun üstünde turist tatile geliyorsa bu işin lokomotifi, herkesin bildiği gibi otellerin mutfakları olmaktadır" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Rıfat Manavgat Antalya Side Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title