Haberler

Manavgat'ta Sağanak

Manavgat ilçesinde son 24 saatte metrekareye düşen 189 kilogram yağış, hayatı olumsuz etkiledi.

Manavgat ilçesinde son  24 saatte metrekareye düşen 189 kilogram yağış, hayatı olumsuz etkiledi.

Manavgat ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle, Aşağı Hisar, Milli Egemenlik, Side, Demokrasi, Güllük ve Gülveren caddelerinde bazı iş yeri, depolar ve evleri su bastı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT ekipleri, itfaiye ekipleri ve Manavgat Belediyesi Fen İşleri ekipleri, bölgede çalışmalara başladı.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, son 24 saatte ilçede metrekareye 189 kilogram yağış düştüğünü kaydetti. Yetkililer, bölgede yağışların devam edeceğini bildirdi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe genelinde dün gece başlayan sağanağın etkisini artırdığını, bölgede çok kuvvetli fırtına beklendiğini söyledi. Vatandaşları sel ve su baskınları konusunda uyaran Sözen, "Manavgat Kaymakamlığımızın koordinasyonu ile organize olan Manavgat Belediyesi ekiplerimiz, dün geceden beri çalışmalarını tüm araç ve ekipmanlarını seferber etmek suretiyle sürdürmektedir. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız, Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze ulaşabilir" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Şükrü Sözen Manavgat Side Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title