Haberler

Manavgat'ta "Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi" Projesi Yapılıyor

Manavgat Belediyesi'nin Side Mahallesi'nde yapımına devam ettiği Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi binasının önümüzdeki aylarda faaliyete geçeceği belirtildi.

Manavgat Belediyesi'nin Side Mahallesi'nde yapımına devam ettiği Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi binasının önümüzdeki aylarda faaliyete geçeceği belirtildi.

Manavgat Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından Side'de mevcut hizmet binasında tadilatı ve inşaatı devam eden Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi'nin, önümüzdeki aylarda tamamlanması planlanıyor.

Manavgat Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı'nda oybirliği ile kabul edilen Manavgat Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Çalışma Yönetmeliği, onaylanması için Manavgat Kaymakamlığına gönderildi. Merkezin ekim ya da kasım ayı içinde faaliyete girmesi hedefleniyor.

Merkez, Çocuk Bakım Evi-Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi olarak iki farklı konseptten oluşacak. Çocuk Bakım Evi-Kreş bölümü 3-5 yaş grubu sınıflarından oluşacak. İkinci konsept olan Çocuk Kültür Merkezi'nde ise ilkokul düzeyinde eğitim gören çocukların gelişimlerine ve eğitimlerine destek olunacak.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kreş ve çocuk kültür merkezi projesiyle büyük bir sosyal yatırımı daha gerçekleştirmiş olacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Manavgat Side Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title