Haberler

83 Yaşındaki Kadın Torununu Öldürdü

Güncelleme:

Antalya'da 83 yaşındaki kadın, bebekken evlatlık edindiği 17 yaşındaki lise öğrencisi torununu boğarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alındı.

Manavgat'ta evde ölü bulunan kızı, 83 yaşındaki anneannesinin öldürdüğü iddia edildi.

İlçenin Mimar Sinan Mahallesi Oymapınar Caddesi'ndeki evlerinde 17 yaşındaki Dilek Anbar'ın dün ölü bulunmasıyla ilgili Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri soruşturma başlattı.

"TÜRBANLA BOĞAZINI SIKARAK ÖLDÜRDÜM"

Ölümüyle ilgili, Dilek Anbar'ı bebekken evlatlık edinen Hidayet-Fatma Anbar çifti ile anneanne Nazmiye Yurtyapan'ın (83) emniyette ifadeleri alındı. Yurtyapan'ın polisteki ifadesinde, torununun bıçakla kendisine saldırdığı, kendisini korumak amacıyla ittikten sonra başındaki türbanla boğazını sıkarak Anbar'ı öldürdüğünü itiraf ettiği belirtildi.

DAMADI POLİSİ ARADI

İfadesinde, daha sonra kızını arayarak eve çağırdığı, kızının kocası Hidayet Anbar'a haber verdiğini anlatan Yurtyapan, damadının da durumu emniyet güçlerine bildirdiği kaydedildi.

Hidayet ve Fatma Anbar çifti ile Yurtyapan, emniyetteki işlemlerinin ardından Manavgat Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi, ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Oymapınar Manavgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

kazım:

Bu işte bir bit yeniği var. Bana kalırsa bu olay bu şekilde olmadı..

60
0
yanıtYanıtla
BİRİSİ:

polis süpermiş maşallahh

9
22
yanıtYanıtla
askerhalil_gulsumm@hotmail.com:

SAPIK HERİF ŞU HABERDE GÖRDÜĞÜN O MU PİSLİK

yanıt0
yanıt0
çiğdem:

bence suçu 83 yaşındaki birine atmışlar nasıl olsa yaş 83 doktordan bi rapor planlanarak yapılmış bence tek suçlu bu şerefsiz kadın değildir

28
2
yanıtYanıtla
MİN.İST:

GARİPLERİN YÜZÜ GÜLMEDİMİ GÜLMEZ YAZIK ÇOCUĞA.

17
0
yanıtYanıtla
antep:

ALLAH cezanızı versin ne istediniz 17 yaşındaki çocukdan spikerin yorumundaki konuşmayı iyi dinlerseniz anlarsınız olayı plan buu apartmandan bahsediyor tatile gidyor tesadüfe bak olay tatilde oluyo oğlu yok kız var kızda apartman benim demiştir öldürmüşlerdir şerefsizler

12
1
yanıtYanıtla
alialiduran30@hotmail.com:

Paranoyak olmuşsun. Hemen bir video izlemeyle cinayetin sebebini çözdün. bravo sana...

yanıt6
yanıt0
KESİN MİRASTIR:

Bu kıza miras kalacaktı ya , elin kızına niye miras kalsın diye katletmişlerdir

6
1
yanıtYanıtla
emrah çilek:

miras meselesi

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title