Haberler

Manavgat'ta Camilerde Bayram Temizliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı öncesinde Manavgat ilçesindeki camilerde temizlik çalışması başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı öncesinde Manavgat ilçesindeki camilerde temizlik çalışması başlattı.

Manavgat merkezde Hisar Cami'nden çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri sırasıyla Selime Hatun, Hasan Fehmi Boztepe, Side Fatih, Çolaklı Hacı Saadet Kurt ve Külliye camilerinde temizlik çalışmalarını Kurban Bayramı öncesinde tamamlayacak.

Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Öz ve ilçe yönetimi temizlik ekibiyle bir araya gelerek yapılacak çalışma hakkında bilgi aldılar. Ömer Şahin, "Büyükşehir Yasası ile birlikte Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'nın yanı sıra tüm ilçelere hizmet vermeye başlamasıyla hizmetler Manavgat'a da ulaşmaya başladı. Kurban Bayramı öncesinde camilerimizde temizlik çalışması başlattık. Büyükşehir Belediyesi ekibi süpürge ve özel yıkama araçlarıyla camilerimizdeki tüm halıları ilaç ve buharlama sistemiyle yıkanıp temizleniyor" diye konuştu.

Şahin yapılan çalışmanın sadece merkez mahallelerde değil belde ve köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde de yapılacağını belirterek "Ekiplerimiz Selime Hatun, Hasan Fehmi Boztepe, Side Fatih, Çolaklı Hacı Saadet Kurt ve Külliye camilerinde temizlik çalışmalarını Kurban Bayramı öncesinde tamamlayacak. Daha sonra belirlenecek program doğrultusunda tüm camilerimize ulaşılacak ve temizlik işlemi gerçekleştirilecektir" şeklinde konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmayı memnuniyetle karşılayan camilerde görevli imam ve müezzinler Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Hasan Fehmi Manavgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title