Haberler

Manavgat Şelalesi Tesisleri Yeniden Düzenleniyor

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Şelalesi tesislerinin yeniden düzenleneceğini bildirdi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Şelalesi tesislerinin yeniden düzenleneceğini bildirdi.

Sözen, gazetecilere yaptığı açıklamada, turizme yönelik  hazırlanan projede prestijli giriş karşılama alanı, kentsel modern tasarımı ile şekillenen meydan düzenlemesi, restoran, satış üniteleri, tuvaletler ve çocuk oyun alanları yer alacağını söyledi.

Bölgede doğal yapının korunacağını, dev çınar ağaçlarının gölgesinde ve Manavgat Irmağı'nın kıyısında tüm ziyaretçilerin keyifle gezebileceği ve hizmet alabileceğini anlatan Sözen, nitelikli ve uyumlu yeni bir alan yaratılacağını kaydetti.

Şelale tesislerindeki yenileme çalışmalarının 2016 turizm sezonuna yetiştirileceğini ifade eden Sözen, son derece büyük bir titizlikle hazırlanan projenin Manavgat halkının dışında yerli ve yabancı turistlerin gözlerine ve gönüllerine de hitap edeceğini vurguladı.

Manavgat Şelalesi'nin turizmin gelişimi ve markalaşma sürecinde bölgenin en önemli zenginliği olduğunu belirten Sözen, şöyle konuştu:

"Manavgat Şelalesi turistlerin olmazsa olmaz uğrak yeri. Şelalenin yüksek debisi ve 3-4 metre yüksekten düşerek akışı muazzam bir görüntü ile ziyaretçilerini karşılıyor. Sadece Manavgat değil ülke tanıtım çalışmalarında da şelale görselleri sıklıkla yer almaktadır. Şelale, Manavgat ekonomisine önemli ekonomik katkılar sağlamasına karşın maalesef yatırım anlamında hak ettiği payı bugüne kadar alamamıştı. Manavgat Şelalesi'nin marka değerini daha da artırmak ve bölgeye ekonomik canlılık getirmek amacıyla hazırladığımız projeyi hayata geçirdiğimiz için son derece mutluyuz."

Sözen, şelale tesislerindeki çalışmaların önümüzdeki günlerde başlatılacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Şükrü Sözen Manavgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title