Haberler

Manavgat Myo Öğrencileri Fethiye'de Kupaları Topladı

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu aşçılık programı öğrencileri, Şef Mavi Fethiye Ulusal yemek yarışmasından kupa ile döndü.

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu aşçılık programı öğrencileri, Şef Mavi Fethiye Ulusal yemek yarışmasından kupa ile döndü.

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ve Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği'nin birlikte organize ettiği Şef Mavi Fethiye 3. Ulusal Yemek Yarışması'nda önemli bir başarıya imza attı. Manavgat Meslek Yüksekokulu Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması'na; Öğretim Görevlisi Özcan Utar, 10 öğrenci ile yarışmaya katıldı. Üniversite Aşçılar Modern Türk Mutfağı Ana Yemek, Taze Makarna Yarışması, Tatlı Tabağı Yarışması ve Ekip (Okul) kategorilerinden oluşan yarışmada Manavgat Meslek Yüksekokulu Ekibi çeşitli üniversitelerden katılan 16 ekip arasında birinci olarak Şampiyonluk Kupasını Manavgat'a kazandırdı.

Yarışma Kategorileri ve Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerinin elde ettiği dereceler şöyle;

ÜNİVERSİTE DÜZEYİ AŞÇILAR MODERN TÜRK MUTFAĞI ANA YEMEK YARIŞMASI

İbrahim Tütüncüoğlu Bronz Madalya, Azat Fidan ve Emre Danabaş Gümüş Madalya.

ÜNİVERSİTE DÜZEYİ AŞÇILAR TAZE MAKARNA YARIŞMASI

Umut Ülkü ve Yücel Güçlü Bronz Madalya, Dursun Sorguç Gümüş Madalya.

ÜNİVERSİTE DÜZEYİ AŞÇILAR TATLI TABAĞI YARIŞMASI

Orhan Çakıcı ve Burak Coşkun Gümüş Madalya

ÜNİVERSİTE DÜZEYİ AŞÇILAR EKİP (OKUL) YARIŞMASI

Hasan Altıntaş, Yücel Güçlü, Deniz Çelik Altın Madalya - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Fethiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title