Haberler

Mamak'ta Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazırlanıyor

Eğitime verdiği desteği her geçen gün artıran Mamak Belediyesi yeni eğitim öğretim yılı öncesinde Mamak’ta bulunan okullara yönelik alt yapı desteği sağlıyor.

Eğitime verdiği desteği her geçen gün artıran Mamak Belediyesi yeni eğitim öğretim yılı öncesinde Mamak'ta bulunan okullara yönelik alt yapı desteği sağlıyor.

Geçtiğimiz yıl okullara boya, badana, tamirat tadilat, çevre düzenlemesi gibi bir takım alt yapı hizmetleri konusunda destek sağlayan Mamak Belediyesi aynı desteği bu yılda sürdürüyor. Mamaklı öğrencilerin eğitim kalitesinin her geçen daha da arttığını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Belediyemiz Mamak'ta bulunan okullardan gelen talepler doğrultusunda okullarımıza imkanlar ölçüsünde altyapı desteği sağlıyor. Bizler sadece bilgi evleriyle değil aynı zamanda Mamak'ta bulunan okullara da destek vererek Mamaklı öğrencilerimizin eğitimine doğrudan destek sağlıyoruz" dedi.

Mamak Belediyesi özellikle geniş bahçeye sahip okulların çevre düzenlemelerini de yapıyor. İstinat duvarı bulunan okullarda duvarları da boyama işlemi gerçekleştiren Mamak Belediyesi gelen talepler doğrultusunda okullara boya desteği de veriyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title