Haberler

Mamak'ta İkinci Akgül Dönemi Başladı

Mamak Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Mesut Akgül, “Yeni Mamak'ı Ankara’nın yıldızı olarak, Başkent Ankara’ya yakışır ve yatırımları, çehresiyle, kentsel dönüşümleriyle, hizmetleriyle ve gönül evleriyle Ankara’nın parlayan yıldızı yapacağız” dedi.

Mamak Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Mesut Akgül, "Yeni Mamak'ı Ankara'nın yıldızı olarak, Başkent Ankara'ya yakışır ve yatırımları, çehresiyle, kentsel dönüşümleriyle, hizmetleriyle ve gönül evleriyle Ankara'nın parlayan yıldızı yapacağız" dedi.

Ankara 'nın Mamak İlçesi'nde AK Parti'den belediye başkanlığına yeniden seçilen Akgül, belediye binasında gelişinde vatandaşların tarafından coşkuyla karşılandı. Mamak Belediyesi önünde bir konuşma yapan Akgül, son üç gündür yapılan açıklamalara ve köşe yazarlarına bakıldığında, AK Parti'ye oy verenlerin zekasıyla ilgili yorum yaptıklarını belirterek, "AK Parti'ye oy veren de, muhalefet partilerine oy veren de, iradesini göstermiştir, bizim başımızın tacıdır. Biz hiçbir zaman ayrıştıran olmadık, olmayacağız. Bu ayrıştırmayı yapanlar her zaman sandığa gömülmeyi hak ettiler, gömüldüler" diye konuştu.

"Gün birlik günü, gün beraberlik günü" diyen Akgül, millete hak ettiği hizmeti vermeyi sürdüreceklerini vurgulayarak " Biz hiçbir zaman, hiçbir şekilde ötekileştirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Çalışmalarına devam edeceklerini kaydeden Akgül, "Herkesi kucaklayarak saygıyla ön plana çıktık. Milletimiz de bunun takdirini gösterdi ve sandıklardan büyük bir teveccühle bizleri tekrardan, bu kardeşinizi Belediye başkanı seçtiniz" şeklinde konuştu.

Beş yılda Mamak'ta ilkleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Akgül şunları dedi:

"Şimdi kaldığımız yerden yine hep birlikte yeni Mamak'ımızı, Ankara'nın yıldızı olarak, başkent Ankara'ya yakışır ve yatırımları, çehresiyle, kentsel dönüşümleriyle, hizmetleriyle ve gönül evleriyle Ankara'nın parlayan yıldızı yapacağız."

Mamak Belediyesi'nde siyasete yer olmadığını aktaran Akgül şöyle devam etti:

"'Biz partizanlık yapmayacağız' dedik. Biz, artık bugünden itibaren 570 binin yani Mamak'ımızın tamamının Belediye Başkan'ıyız. Beş yıl önce de aynı ifadeyi kullanmıştım, bugün de aynı ifadeyi kullanıyorum. Biz artık Mamak'ın belediye Başkanıyız. Biz bu şekilde davranacak olsak da, belediye çalışanlar da bunların içinde, az da olsa, bu arkadaşlarımız partizanlığa devam ediyorlar. Ben onlara da buradan çağrıda bulunmak istiyorum. Artık bugün bir milat olsun. Bu partizanlıkları bıraktıkları müddetçe, Belediyemizde çalışan her personelimiz görüşü ne olursa olsun, inancı ne olursa olsun, beş yıl olduğu gibi biz ona değer vereceğiz, sadece ve sadece yaptığı işle değerlendireceğiz. Ama partizanlık ve militanlık yaparsa, inanın bunun karşılığını en sert şekilde alacaklardır."

AK Parti Mamak İlçe Başkanı Abdullah Özer ise 30 Mart seçimlerinde kendilerine destek veren vatandaşlara teşekkür ederek, seçimlerin normal şekilde gerçekleşmediğini belirtti.

Özer, iç ve dış güçlerin Türkiye üzerine bir oyun tezgahladığını ileri sürerek, "Milletimiz bu oyunları daha önce 7 seçimde bozduğu gibi 8. sinemde de bozdu. Bunlar adeta GDO'lu bitki gibi, GDO'lu domates gibi hiçbir verimleri olmaz. Bunu tüm Türkiye bilir. Bunların ne sağcılığı belli, ne solculuğu belli, ne de başka fikirleri belli" ifadelerini kullandı.

Akgül, makamında Mamaklıların tebriklerini kabul etti. Mamaklılar, 'Mamak seninle gurur duyuyor' şeklinde slogan attı. Akgül, beş yılın çok hızlı geçtiğini söyleyerek, "Mamak tarihinde ilkleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. 25 yıldır yapılmayan yatırımları, tesisleri beş yıla sığdırma imkanımız oldu. Bunun yanı sıra kentsel dönüşümlerle, rekreasyon alanlarıyla, yüzme havuzundan, spor salonlarına birçok projeye imza attık. Bütçemizi düzenledik, borçları yapılandırdık, ödedik, hala ödemeye devam ediyoruz. Sağlıklı bir bütçe yapısına kavuştuk. Bunları önümüzdeki beş yıla temel olarak görüyoruz. Önümüzdeki yıllarda bu temelin üzerine binamızı dikmek" ifadelerini kullandı.

Akgül yeni yatırımlarla ilgili ise, "Bundan sonra yapacağımız projeler, mega projeler dediğimiz, kent parklar, kent ormanları, buz pateninden binicilik tesisine kadar, kentsel dönüşümleri son sürat devam ettirmek. 3 ayrı meydan" diye konuştu.

Mamak'ın çehresinin tamamen değişeceğini işaret eden Akgül, şunları kaydetti:

"28 AK partili, 17 CHP'li Meclis üyemiz var. Bu bir bayrak yarışı. Kadınlarımızın siyasetin içerisinde daha fazla olması bizim için önemli. Gençlerimizin yetişmesi bizim için önemli. Hizmet olan noktada herkes üzerine düşeni yapmakla mükellef. Bir fert olarak, birey olarak, genç arkadaşlarımızda, kadın arkadaşlarımızda, biz bu konsensusu çok iyi biçimde sağladığımıza inanıyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Mesut Akgül Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title