Haberler

Mamak'ın Sultanlarından Üçüncülük

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı, Haziran-Ekim ayı dönemlerinde Ankara İl Müdürlüğü’nce düzenlenen il müsabakalarında üçüncülük elde etti.

Mamak Belediyesi Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı, Haziran-Ekim ayı dönemlerinde Ankara İl Müdürlüğü'nce düzenlenen il müsabakalarında üçüncülük elde etti. A grubu maçları, yarı final maçları ve final grubu maçlarında güçlü rakiplerini dize getiren filenin sultanları büyük bir başarıya ulaştı. 50 kulübün katıldığı müsabakalarda, 20 maçta 17 galibiyet elde eden takım yeni başarılara göz kırptı.

MAMAK'IN ADINI SPORDA DA DUYURUYORUZ

Mamak'ın yalnızca yatırımlarla değil sporda da marka olduğunu kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak'ı sporda da başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadıklarını kaydetti. Akgül, "Tekvando, halter, voleybol kısacası tüm spor dallarında alt yapıya çok önem veriyoruz. Alınan bu güzel başarılardan dolayı başta antrenörümüz olmak üzere voleybol takımımızın bütün oyuncularını tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi. Takım antrenörü İsmail Küçük, "Takımımızın bu başarıyı yakalamasında en büyük desteği veren Belediye Başkanımızın, gençlerimize ve sporcularımıza sağladığı imkanlar takdire şayandır. Kendisine yürekten teşekkür ediyoruz. Başarılarımızın devamı gelecektir" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Mesut Akgül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title