Haberler

Mamak'ın İlkleri

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ilçede eksikliği hissedilen birçok yatırımı hayata geçirdi.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ilçede eksikliği hissedilen birçok yatırımı hayata geçirdi. Kentsel dönüşümde yakaladığı başarıyı yeni yatırımlarla devam ettiren Akgül, aynı zamanda Mamak için ilklere de imza atıyor.

Mamak'ta ilk kez hayata geçirilen projeler ilçe halkının ekonomik ve sosyal hayatını olumlu yönde etkiliyor. Projeler hem Mamaklıların yaşam kalitesini yükseltiyor hem de Mamak'ın yıldızını parlatıyor. Akgül, "Daha önce Mamak'ta bulunmayan projeleri hayata geçirdik. Bu projelerden bazıları tamamlanarak hizmet vermeye başladı; bazıları da en kısa zamanda tamamlanarak başta Mamaklılar olmak üzere bütün Ankara'nın hizmetine sunulacak. Yalnızca gecekondu yıkıp yeni yaşam alanları yapmakla kalmadık. Dönüşümü tamamlayacak birçok projeyi de hayata geçirdik" dedi.

Akgül'ün, Mamak'ta başlattığı en önemli projelerden birisi kapalı pazar alanları. Haftanın yedi günü çalışabilecek şekilde tasarlanan kapalı pazar alanlarında otopark, spor alanları, çocuk oyun alanları bulunuyor. Mamak'ın ilkleri arasında gösterilen bir diğer yatırım ise Necmettin Erbakan Kongre Merkezi. Mehtap Mahallesi'nde yapılan kongre merkezi aynı zamanda Başkent'in en büyük kongre merkezleri arasında gösteriliyor. Bin kişilik kapasitesiyle Necmettin Erbakan Kongre Merkezi Başkent'te yapılacak birçok büyük organizasyona ev sahipliği yapabilecek altyapıya sahip. Ayrıca Şafaktepe Mahallesi'ne yapılan Sivil Toplum Merkezi ve Samsun Yolu üzerinde yapılan Anıt Park projeleri de Mamak'ın ilkleri arasında yer alıyor. Mamak'ın ilk organize sanayi bölgelerinden olan Nenek Organize Sanayi Sitesinin altyapı çalışmaları devam ediyor. 4 yüz metrekarelik parselde 600 esnaf hizmet verecek.

Mamak'ta şu anda yürütülen dört büyük spor yatırımı da ilçede yapılan ilkler arasında. Başak Mahallesi'nde yapılan spor kompleksi, Türközü Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Türközü Semt Stadı ve Mamak Kapalı Spor Salonu ile Mamak büyük spor organizasyonlarına ev sahipliği yapabilecek. Tesisleri 2013 yılında hizmete açmayı hedefleyen Mamak Belediyesi sporun yeni adresi olarak Mamak'ı belirleyecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necmettin Erbakan Mesut Akgül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title