Haberler

Maltepe Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor, Pazar günü oynayacağı Maltepe spor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurum spor, Pazar günü oynayacağı Maltepe spor maçı hazırlıklarını tamamladı.

BB Erzurumspor Tesislerinde Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Yardımcı Antrenörler Bülent Üstüner Sinan Demircioğlu, Zafer Demiray ve Kaleci Antrenörü Emin Sarı nezaretinde dar alanı oyunu hazırlık çalışmalarını tamamladı. Bu gün hava yolu 20 kişilik BB Erzurumspor kafilesi ile İstanbul'a geçen mavi-beyazlılarda Maltepe maçında tek hedefin galibiyet olduğunu açıklayan Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, "Her zaman olduğu gibi Maltepe maçı da kolay olmayacak. Şampiyonluk yolunda bu maçı da çok önemli bir viraj olarak görüyorum. Takım olarak moral ve motivemizi galibiyete çevirerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz." diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yıldırım Maltepe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title