Haberler

Malkaraspor Yönetimi Belli Oldu

Tekirdağ'ın Malkara ilçesi temsilcisi Malkaraspor'da yönetim belli oldu.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesi temsilcisi Malkaraspor'da yönetim belli oldu. Yeni yönetim hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkaraspor'un yeni yönetiminin belirlendiğini, yönetimin kendi aralarında toplanarak görev dağılımını da gerçekleştirdiklerini belirtti. Malkaraspor'un yakın zamanda Genel Kurula giderek isim değişikliği de yapacaklarını belirten Malkaraspor'un yeni Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz transfer çalışmalarına başladıklarını, ama en önemlisinin alt yapıya önem verdiklerini belirtti.

Mahalleler arası turnuvalar düzenleyeceklerini de belirten Malkaraspor Başkanı Celal Yılmaz "Malkara Belediyespor olarak isim değişikliği sonrasında Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Satranç gibi bir çok dalda takımlar kurarak tüm yarışmalara katılmayı arzu ediyoruz. Bu arada Malkaraspor olarak halkımızdan da destek bekliyoruz. Gençlerimize önem vereceğiz ve Malkaraspor'un yarıştığı her dalda alt yapıyı geliştireceğiz. Malkara gençlerine önem verecek ve onları eğiteceğiz" dedi.

Malkaraspor ikinci başkanlığına getirilen iş adamı Biray Yay'da Malkara için birlik olma, beraberlik olma zamanı olduğunu dile getirerek, "Kısır çekişmeleri bir yana bırakarak Malkara'yı her alanda ileriye taşımamız gerekir. Herkes elini taşın altına koyacak. Malkara olarak tek yürek, tek yumruk olacak ve bir bütün halinde başarıyı her alanda yakalayacağız" ifadelerini kaydetti.

Malkaraspor'un yapılan yönetim görev dağılımında yeni seçilen yönetim şu şekilde oluştu: Başkan Celal Yılmaz, 2'nci Başkan Biray Yay, Bahaettin Cömert, Aziz Orta, Recai Girgin, Can Çarıkçı, Halil Salmanlı, Tevfik Yaman, Hüseyin Pullukçu, Sefa Çavuşoğlu, Kadir Kızıl, Ümran Bilgin, Mehmet Evren Eren - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ulaş Yurdakul Celal Yılmaz Tekirdağ Malkara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title