Haberler

Malkara'da Kırsal Kalkınma Projeleri İncelendi

Tekirdağ’ın Malkara ilçesine gelen Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, OSB ve İshakça’daki kırsal kalkınma projelerini yerinde inceledi.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesine gelen Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, OSB ve İshakça'daki kırsal kalkınma projelerini yerinde inceledi.

Tekirdağ Valisi Sayın Enver Salihoğlu, Malkara Kaymakamı Osman Altın, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, İlçe Müdürü Cengizhan Erbaş ve Gıda ve Yem Şube Müdürü Kamil Yaman ile birlikte Bakanlık tarafından yürütülmekte olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Ekonomik Yatırımlar kapsamında Malkara Organize Sanayi Bölgesinde inşaatları devam etmekte olan Entegre Süt İşleme Tesislerinde yapım çalışmalarını inceledi.

Vali Salihoğlu ve beraberindekiler ziyaretler kapsamında, İshakça Mahallesi'nde Karyem Gıda Şirketine ait Büyükbaş Hayvancılık İşletmesi ve ilçede faaliyette bulunan yem fabrikalarını gezerek bilgi aldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Salihoğlu Tekirdağ Malkara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title