Haberler

Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur Açıklaması

''(Simav'a yapılacak hastane) 31 Mart'tan itibaren yeni hastanemiz için düğmeye basıp en kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız''

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Simav'a yapılacak hastaneyle ilgili olarak "31 Mart'tan itibaren yeni hastanemiz için düğmeye basıp en kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız" dedi.

Cantimur, Simav ilçesinde Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesinin güçlendirmesi tamamlanan bloklarını gezdi.

Cantimur, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçeye yapılacak olan yeni hastanenin tamamlanmasına kadar vatandaşların rahat bir şekilde sağlık hizmetlerinden yararlanması amacıyla güçlendirmelerin yapıldığını söyledi.

İlçeye, güçlendirilen hastaneyi ziyaret amaçlı geldiğini ifade eden Cantimur, şöyle konuştu:

"Halkımızın gönlü rahat olsun. Yeni yapılacak hastanemizin projesi ve parası hazır ancak hastanemizin yapılması birkaç yıl süreceği için şu an depremden etkilenen bölümün güçlendirmesini yaptırdık. Güçlendirme yapılan bölüm en kısa sürede hastalarımıza hizmet vermeye başlayacak. İhtiyaç olan malzemelerin alındığı gördüm. Hastane başhekimimize ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. İnşallah çok kısa bir süre içinde burada hizmet vermeye başlayacağız. 31 Mart'tan itibaren yeni hastanemiz için düğmeye basıp en kısa sürede tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bu hastane yeri konusuyla yaklaşık 3 yılımız boşa geçti. 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Leylekkürü mevkisine modern hastane yapımı için düğmeye basacağız."

Ziyarete, AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner, AK Parti Simav Belediye Başkan adayı Süleyman Özkan ve Belediye Meclis üyesi adayları da katıldı. - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Erdem Cantimur İsmail Karakuyu Ak Parti Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title