Haberler

Mali Müşavirler Kazan'da Buluştu

Güncelleme:

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Okkalı, Kazan Bölge Temsilciliğinin düzenlediği iftar programına katıldı.

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkanı Mehmet Okkalı, Kazan Bölge Temsilciliğinin düzenlediği iftar programına katıldı.

Kazan ve Kızılcahamam'dan 50'ye yakın mali müşavirin katıldığı iftar yemeğinde Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Meslekte Birlik Derneği Başkanı Ahmet Babuşcu ve Kazan Vergi Dairesi Müdürü Turan Kibar da yer aldı.

Kazan Bölge Temsilcisi Ali Esendemir'in ev sahipliğinde Kazan Meşhur Kavurmacı'da düzenlenen iftar sonrası bir konuşma yapan ASMMMO Başkanı Mehmet Okkalı Oda olarak yaptıkları eğitim faaliyetleri hakkında bilgiler vererek gündemdeki Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ve İsrail'in Gazze'ye saldırısını değerlendirdi.

Mehmet Okkalı Oda olarak son 1 yılda yaptıkları eğitim faaliyetlerini anlatarak başladığı konuşmasında herkesin siyasi düşüncesine saygı duymakla birlikte Oda olarak siyasete asla bulaşmadıklarını, amaçlarının meslektaşlarına daha iyi hizmet edebilmek için hangi siyasi hükümet gelirse gelsin onlarla iyi diyalog kurarak sorunlara çözüm bulmaya çalıştıklarını söyledi. ASMMMO Başkanı Mehmet Okkalı şunları söyledi:

"Oda olarak düzenlediğimiz panele katılan Maliye Bakanımıza tahsilat, haksız rekabet ve üzerimizdeki angaryalarla ilgili sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi aktardık. Kurulan bu iyi diyaloglar da meyvelerini vermeye başladı. BA ve BS'lerle ilgili sorunlarımızın yıl sonuna kadar çözüme kavuşmasını bekliyoruz. Yeni yıldan itibaren de BA ve BS'lerden dolayı ceza yemeyeceğiz. Tahsilat sıkıntısı ve haksız rekabet sorununu çözmek ve sizlerin gelirini artırmak için bir proje başlattık. Ama burada arkadaşlar biraz da biz kendimizi doğrultmak zorundayız. Odaların ve meslektaşların biraz daha dik durması gerekiyor. Haksız rekabeti en çok yapan bizleriz biz kendimizi düzletmezsek ne Oda ne Bakanlık düzeltebilir. Odanıza ve mesleğinize sahip çıkın arkadaşlar bu meslek çok zor bir meslek. Üniversite dahil 12 yıl emek veriyorsunuz. Bu kadar emek veren arkadaşımız doktor oluyor. Biz kendimize sahip çıkmazsak başkası sahip çıkmaz."

Mehmet Okkalı Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Gazze dramı ile ilgili olarak da şunları söyledi:

"Bizim istediğimiz sakin bir seçim olsun. Milletimize devletimize yakışan bir seçim olsun. Toplumda gerginlik ve kutuplaşma olmasın hak eden kazansın diyoruz. Gazze'de yaşanan drama gelince İsrail hem öldürüyor sonra da ateşkes ilan ediyor, böyle bir şey olmaz. Yarın karşısına düşman olarak çıkacak endişesiyle çocukları öldürüyor. Özellikle Arap ülkelerinin daha duyarlı olmaları ve gerekirse güç kullanmaları gerekir." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhurbaşkanlığı Seçimi İsrail Gazze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title