Haberler

Malazgirt Okuyor Projesi Tamamlandı

Güncelleme:

Malazgirt Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak düzenlediği Malazgirt Okuyor kampanyası, düzenlenen etkinlikle sona erdi.

Malazgirt Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortak düzenlediği "Malazgirt Okuyor" kampanyası, öğretmen evinde düzenlenen etkinlikle sona erdi.

İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız, Emniyet Müdürü Gökhan Emre, İlçe Müftüsü Ali Üney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, öğretmen, öğrenci ve vatandaşların katıldığı etkinlikte, en çok kitap okuyan katılımcılara tablet bilgisayar dağıtıldı.

Proje hakkında yapılan sunumun ardından konuşan Milli Eğitim Müdürü Aydınoğlu, kampanyalarına destek veren herkese teşekkür etti.

Amaçlarının okuma kültürünü geliştirmek olduğunu bildiren Aydınoğlu, projeye beklediklerinden daha fazla ilginin gösterilmesinin okumaya verilen önemi ortaya koyduğunu anlattı.

Şubat, mart, nisan aylarında dereceye giren birincilerin tablet bilgisayarlarını veren Kaymakam Atasoy ise proje kapsamında okullarda her gün 20 dakika kitap okunduğunu, çocuklara kitap okumanın önemini ve sevgisini aşılamayı amaçladıklarını kaydetti. - Muş

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Abdullah Atakan Atasoy Gökhan Emre Malazgirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title