Haberler

Malatyaspor'da Umut Işığı

Fuat Ölmeztoprak, Torba Yasası'nın Borçluları İlgilendiren Kısmının TBMM Genel Kurulu'nda Kabul Edilmesinin, Borçlu Kulüplerin Önünün Açılması İçin Önemli Bir Adım Olduğunu Bildirdi.

AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Torba Yasası'nın borçluları ilgilendiren kısmının TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesinin, borçlu kulüplerin önünün açılması için önemli bir adım olduğunu bildirdi.

Ölmeztoprak, yaptığı yazılı açıklamada, Malatyaspor gibi borçlu kulüplerin dört gözle beklediği kamu ve sosyal güvenlik prim borçlarını, ceza ve faizleriyle birlikte affeden Torba Yasa'nın borçluları ilgilendiren kısmının TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesinin borçlu kulüplerin önünün açılması için önemli bir adım olduğunu belirtti.

Ölmeztoprak, şunları kaydetti:

'Torba Yasası'nın borçluları ilgilendiren kısmının TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesinin borçlu kulüplerin önünün açılması için önemli bir adım. TBMM'de kabul edilen maddeyle borçlu kulüpler tasarının kanunlaşıp yayımlandığı tarihi izleyen ikinci ayın sonuna kadar ilgili idarelere başvuracak. Ödenecek tutarların ilk taksiti, kanunun yayım tarihini izleyen 3'üncü aydan, Sosyal Güvenlik Kurumu'na(SGK) bağlı tahsil dairelerine ödenecek tutarların ilk taksiti ise 4'üncü aydan başlayacak. Ödemeler, 2'şer aylık dönemler halinde, azami 18 eşit taksitte yapılacak. Böylece hem vergi hem de prim borcu olanlar bir ay birini diğer ay ötekini ödeyebilecek.'

(YSM-AY-MAT) - MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title