Haberler

Malatyalı Hentbolcuların Büyük Başarısı

Ankara’da yapılan Hentbol 2. Lige Yükselme Play off Şampiyonasında Malatya adına mücadele eden Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü birinci olarak 2. Lige yükseldi.

Ankara'da yapılan Hentbol 2. Lige Yükselme Play off Şampiyonasında Malatya adına mücadele eden Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü birinci olarak 2. Lige yükseldi.

Türkiye Hentbol Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve 28 Haziran- 1 Temmuz tarihleri arasında yapılan müsabakalarda büyük bir başarı gösteren Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, rakiplerini eleyerek adını 2.lige yazdırdı.

Alınan başarıdan dolayı Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı makamında ziyaret eden, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü sporcuları ve antrenörleri mutluluklarını paylaştı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı alınan başarıdan dolayı memnuniyetini dile getirerek, sporcuları tebrik etti. Fındıklı," Ankara'da yapılan Hentbol 2. Lige Yükselme Playoff Şampiyonasında ilimiz Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü birinci olarak 2. Lige yükselmesi bizleri oldukça mutlu etti. Kendilerine her türlü desteği verdik vermeye de devam edeceğiz. Umarım bundan sonra 2.lig de de birçok başarıya imza atarak 1. Lige yükselirler. Ben şahsım ve kurumum adına hentbol 2. Ligine yükselen kulübümüz sporcularını ve antrenörlerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fındıklı Türkiye Malatya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title