Haberler

Malatya Yeşilyurtspor'un Tırmanışı Sürüyor

Güncelleme:

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta sahasında Suruç Gençlikspor'u 3-0 yenen Malatya Yeşilyurtspor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup'ta sahasında Suruç Gençlikspor'u 3-0 yenen Malatya Yeşilyurtspor'da galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Malatya Yeşilyurtspor teknik sorumlusu Mustafa Taşar, Suruç Gençlikspor karşısında futbolun gerektirdiği her şeyi sahada yaptıklarını ifade ederek, oyuncularını aldıkları galibiyetten dolayı kutladı. Ligdeki konumları açısından da önemli bir galibiyet elde ettiklerini kaydeden Taşar, "Skoru ilk yarı yakaladık. Ama iyi oyunla yakaladık. Bugün sahada futbolcularımızın hepsi futbolun gerektirdiği her şeyi yaptılar. Hepsini tebrik ediyorum. Maçın ikinci yarısında belki biraz rahatlık oldu 10-15 dakika. Ondan sonra tekrar oyunu dengeledik. Beki de 3-4 tane daha net pozisyonumuz vardı. Sonuç itibariyle tüm oyuncularım ellerinden geleni yaptı. İyi bir maç oldu. Aynı puana sahip üste oynayan takımlardan bir tanesiyle karşılaştık. 3 puanı iyi futbolla aldığımıza inanıyorum. Tabi bu daha da güzel oldu. Camiamıza hayırlı olsun. Sahadaki oyun anlamında kafamdaki Yeşilyurt'u oluşturma adına belli bir seviyeyi yakaladığımıza inanıyorum. Giren çıkanların hepsi şuan ki oyun anlayışına uyum sağladı. Bundan sonraki haftalarda bunun daha iyi olacağına inanıyorum. Umarım istediğimiz seviyeyi yakalayarak gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi düşünüyoruz. Tabi bu ligde belli bir standardı yakaladıktan sonra korumak çok zor. Ligin durumu, fiziki şartlar bazen ummadığınız şeyler çıkarıyor kaşınıza. Ama benim oyuncularım ne yaptığının farkında. Bir takım mağlup olabilir. Bu çok normal. Ama bir sonraki hafta o maçın kafada bitmiş olması lazım. Ben bu ligde güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Taşar Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title