Haberler

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkan ve Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve belediye meclis üyeleri, törenle mazbatalarını aldı.

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve belediye meclis üyeleri, törenle mazbatalarını aldı.

Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen mazbata töreninde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat,"Yeşilyurt belediye başkanımız yurt dışına çıkacağı için acele bir şeklide geçici olarak mazbatalarımızı aldık. O zaman tören yapmadan mazbatalarımızı almıştık. Töreni daha sonra yapalım dedik. Biraz gecikmeli oldu ancak emeği geçenlerden helallik diliyoruz. Mazbatalarımızın Malatya'mız ve Yeşilyurt'umuza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Merkez İlçe Yeşilyurt 1 Nolu Seçim Kurulu Başkanı Serpil Tosun Karataş ise, "Mahalli idareler seçimi yorucu geçti. Ancak, kavgasız, gürültüsüz, problemsiz başarılı bir seçim yapılmasından dolayı mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Merkez ilçe Yeşilyurt 2 Nolu Seçim Kurulu Başkanı Aziz Sağır da, Uğur ve yeni belediye meclis üyelerine başarılar dileyerek, "Sayın başkan seçim öncesi vaad ettiği projeleri gerçekleştireceğine inancımız tamdır. Başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra 1 Nolu Seçim Kurulu Başkanı Serpil Tosun Karataş ve 2 Nolu Seçim Kurulu Başkanı Aziz Sağır, Başkan Uğur ile 6'sı bayan toplam 37 meclis üyesine mazbatalarını verdi.

Daha sonra toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title