Haberler

Malatya-Kayseri Karayolunda Kaza: 4 Ölü, 1 Yaralı

Malatya-Kayseri karayolu Akçadağ ilçesi Tavşantepe mevkiinde yaşanan kazada 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Malatya- Kayseri karayolu Akçadağ ilçesi Tavşantepe mevkiinde yaşanan kazada 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Malatya istikametinden Kayseri istikametine seyir halinde olan Kasım Gültekin yönetimindeki 44 PD 855 plakalı otomobil, aynı istikamette seyreden İsmet Akgün yönetimindeki 44 HT 228 kamyonete arkadan çarptıktan sonra, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Kenan Baydoğan idaresindeki 06 YA 4371 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ile İtfaiye kurtarma ekibi yönlendirildi. Feci kazada Kasım Gültekin ile Nilgün Baydoğan olay yerinde hayatını kaybederken ambulansla Malatya Devlet Hastanesine kaldırılan Kenan Bektaş Baydoğan ile Emine Baydoğan da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan Ali Hikmet Baydoğan ise tedavi altına alındı. Kazada hayatlarını kaybeden Baydoğan ailesindeki 3 kişinin, bir yakınlarının düğünü için Malatya'ya geldikleri öğrenildi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından hurdaya dönen araçlar çekici yardımı ile çekildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kasım Gültekin Akçadağ Kayseri Malatya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title